Hvad fans siger om hendes debut som vært for “Schlager des Monats”

Den 3. februar debuterede Christin Stark som værtinde i “Schlager des Monats”. Hvordan gik det og hvordan var kritikken efter showet?

I december sidste år blev det offentliggjort, at Christin Stark skulle efterfølge Bernhard Brink i MDR-formatet “Schlager des Monats”. Det var ikke nogen nem opgave, for han var ekstremt populær blandt seerne. Nu har Christin Stark bevist sit værd i sit første show, men ikke alt virkede perfekt i hendes fans øjne.

Debut med gode vurderinger

Bernhard Brink opnåede normalt tocifrede markedsandele i seertallene for “Schlager des Monats”. Med en markedsandel på 10,7 % og 330.000 seere overbeviste Christin Stark også, i hvert fald hvad angår seertallene. Med sin afslappede og glade facon bød hun gæster som Ramon Roselly og Senta-Sofia Delliponti velkommen på sofaen og førte dem gennem Schlager- og pophits. Med Starks ankomst skulle formatet have fået en ny polering. Der var også et skift fra album- til radiolister. Så Starks præsentationsdebut var en succes? Ja, faktisk, men så haglede det med kritik fra en helt anden side…

Kritikken var især rettet mod det nye udseende

Normalt kender fans hende som en langhåret blondine i stramme, moderigtige outfits. Starks varemærke er også hendes tatoveringer på armene og en klassisk makeup, men det var der intet af i showet. Ud over rød læbestift havde hun en lang, hvid oversized skjorte på, der fungerede som en kjole. Over den bar hun en lang vest af læder eller imiteret læder i brun farve og sorte, grove støvler, hun havde også fået en ny frisure.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Christin Stark (@christin_stark)

Selv om Christin bærer looket med selvtillid, kom der en del kritik fra hendes fans på de sociale medier. Mens hendes følgere roste hendes nye frisure i et indlæg under optagelsen af showet med ord som “…dit hår er fantastisk” eller “Wow, din nye frisure ser megaaa cool ud”, lød kommentarsporet efter hendes premiereshow noget anderledes.

Selv om hun for det meste blev mødt med anerkendelse for sin debut som værtinde, var der pludselig en hagl af kritik af hendes visuelle forandring. En bruger kommenterede, at tøjet skulle “være passende” til en premiere. En bruger kaldte endda outfittet for en “skal” og makeuppen for “såååå mærkelig”. Christin har ikke selv reageret på kritikken indtil videre.

Derfor har hun klippet sin lange manke af

At hendes lange, blonde hår er blevet noget kortere har en bestemt årsag. Hendes nye job markerer også begyndelsen på en ny milepæl for sangerinden.

Som Stark afslørede i magasinet “Brisant”, var det “det helt rigtige tidspunkt (…) til også at vise denne scene udadtil. Jeg er ikke kun en lykkelig nybagt mor, men jeg har også fået et fantastisk nyt job som værtinde. Så det var simpelthen på tide: Cut! Nye veje!”.

Hun har en datter, Zoe, som snart fylder et år, med sin ikoniske sanger og mand Matthias Reim. Hun mødte også sin “store kærlighed” Reim i Leipzig, hvor programmet er optaget.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse