Hun vil gerne være Helene Fischer

Det ville være noget af en omvendt rolle: Schlager-stjernen Claudia Jung har været i branchen i 36 år, har vundet “Echo”- og “Goldene Stimmgabel”-priser, har udgivet mere end 20 album, guld- og platinplader.

ZDF-“Hitparade”-legenden Dieter Thomas Heck (som døde i 2018) kaldte hende “Grande Dame des deutsche Schlager”. Nu overrasker hun os med et ønske – hun vil gerne være Helene Fischer!

Claudia Jung, der sidste år fejrede sit 35 års jubilæum på scenen, havde dem alle – uden at hendes mand, musikproducenten Hans Singer, behøvede at være jaloux, de har været gift i 25 år. Hun har sunget duet med Cliff Richard, Richard Clayderman, Nik P. m.fl.

Claudia Jung har et ønske om store stadioner

Med en så stor karriere, hvorfor skulle der så kun være et ønske om at bytte rolle med Helene Fischer? “Jeg synes, det ville være fantastisk at optræde på et så stort stadion og spille et helt show,” siger Claudia Jung til “Freizeit Revue”. Hun tager dog straks forbehold: “Det ville ikke være en permanent situation for mig. Det ville blive for meget for mig. Denne form for berømthed ville ikke være mig.”

Atemlos Claudia Jung og Helene Fischer er forbundet

Ikke desto mindre er der noget, som Claudia Jung for altid vil have til fælles med Helene Fischer, som faktisk ikke ønskede at synge schlager. Det er titlen på en sang: “Atemlos”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse