Schlagerstjerne og mor: Hvordan håndterer stjernerne det?

Deres liv er et fuldtidsjob: De rejser gennem landet, står næsten hver aften på scenen, giver interviews til radio, TV og aviser, må nødvendigvis promovere en CD, og fitness står på dagsordenen, samt forberedning af deres Tour… At være en Schlagerstjerne er hårdt arbejde! Et job, hvor man ikke er ret meget hjemme – familielivet er normalt efterladt. Men der er også schlager sangerinder, der får alt under et tag og lader intet stoppe dem. Vi har taget de bedste schlager mødre og kigget nærmere på dem.

Andrea Berg og hendes 20 årige datter Lena-Marie er et hjerte og sjæl. Sidste år var de sammen på en Afrika ferie. “Ofte ringer jeg til Lena, og spørger hende om følelsesmæssige ting. Hun lytter og har en fantastisk intuition. Vi har ingen hemmeligheder for hinanden”, siger sangerinden i et interview med BUNTE om hendes Lena. Titlen “Geh deinen Weg” er dedikeret til hendes datter. Hvor intimt mor-datter forholdet virkelig er, kunne fornyligt ses i “Willkommen bei Carmen Nebel” showet: Andrea Berg blev overrasket med en følelsemæssig videohilsen fra hendes Lena og den brød alle barrierer: Sangerinden bristede i taknemmelige tårer. Andrea Berg og hendes Lena er som bedste veninder og mere kan man ikke ønske sig!

Også Anna-Maria Zimmermann er mor hele vejen igennem. Siden december 2017 er hun og hendes søn Matti uadskillelige. Hun har ham endda med på rejse. Om det er ferie til Dubai eller for en ekstraordinær optræden i Caribien. Matti må ikke mangle! Og hun lader sine fans få del i den lykke, poster regelmæssigt foto, video og vækstfremskridt af den lille røver. Hun er bare en stolt mor. Overfor BILD har sangerinden fortalt, at de ikke har planer om et barn nr. 2.  Siden hendes helikopterstyrt for snart 8 år siden er hendes venstre arm lammet. Og derfor laver hun alt med højre side. Ikke nemt for en ung frue med en etårig. Vi synes Anna og hendes mand Christian gør et stort stykke arbejde og glæder os snart til nye billeder af Matti.

Maite Kelly er en powerfrue på scenen og giver alt! Men ikke kun der: Hun er mor til tre døtre: Agnes, Solene og Josephine som stammer fra hendes ægteskab med Florent, som sangerinden gik fra i 2018. Til tidsskriftet BUNTE fortæller Maite, hvordan hun får børn og karriere under et: ” Jeg er væk kun 3 dage om ugen og går ikke til nogen fester. Jeg har tre piger derhjemme, de er meget selvstændige. Havde jeg fået tre drenge, havde det været værre”. Hertil kommer hendes døtre også af og til med til koncerterne. Også sådanne kan job og privatliv forbindes med hinanden. Hun var allerede som barn med Kelly Familie en stjerne. Det vil hun spare sine døtre fra. Derfor holder hun pigerne ude for rampelyset. De bør en dag selv bestemme, hvilken karrierevej, de vil gå. Kun en god mor tænker og føler sådan. Tommelfinger op!

Michelle: Patchwork, som det står i bogen! Hun har tre døtre fra tre forskellige mænd: Michelle som sangerinde fløjter på andres meninger. Hun er stolt af sine børn: Celine blev født i 1997, og stammer fra ægteskabet med Albert Oberloher, Datter Maria-Luise er fra forholdet med Matthias Reim og født i 2000, og den yngste Mia er med ægtemand Josef Schitawey, og hun er født i 2008. Ved “Kölner træf” siger Michelle i et interview: “Jeg har tre børn med tre forskelige mænd og jeg har det fint med alle fædrene. Man behøver ikke argumentere og hade, når man går fra hinanden”. Det er Patchwork, som det står i bogen. Og med hendes eksmand, Matthias Reim, forstår hun det mere end nogensinde. For nylig var de på Tourne sammen og til glæde for deres fans, tog de et snapshot med deres datter Maria-Luise. Fred, glæde, pandekager, altså ved Michelle.

“Jeg er mor, jeg er husmor, jeg er kok og jeg vasker bilen…”, sådanne sang Claudia Jung i hendes hit “1000 Frauen”. Og det er der da endda noget i: Den fødte Rheinländerin har i mange år har levet sammen med sin familie og en masse dyr på en gård i Bayern. Det hedder: Ikke kun karriere kører, men også de over 20 dyr på gården. Hendes 22 årige datter Anna er her en  stor hjælp. Hun bor dør om dør med sin mor. “Hun har en god holdning til livet. Det gør mig stolt”, fortæller sangerinden til portalen Wunderweib. Så ofte som mulig tager de tid til hinanden. “Vi er en normal familie, der spiser morgenmad sammen, tager på indkøb sammen.”
I 2007 sang den dengang 10 årige Anna sågar en sang for sin mor, live på TV i “Willkommen bei Carmen Nebel” show. Hvilken mor ville ikke være stolt?

For et par uger siden bekendtgjorde Mary Roos hendes karrierestop. Men hun ønsker ikke at gå på pension, fortæller hun i en erklæring. Måske spiller hun lidt mere teater, siger den 70-årige sangerinde. Selvfølgelig støttes hun af sin søn Julian. Han er hendes vigtigste ven. Den 32 årige stammer fra ægteskabet med Schlagerstjerne Gottlieb Wendehals alias Werner Böhm og arbejder i showbranchen for kunstnere som Heino, Marianne & Michael og Mama Mary Ross. I et Silbereisen TV show gav hendes Julian hende en offentlig kærlighedserklæring. Der var ikke nogen øjne tørre.

Som schlagersangerinde må du ikke bare se godt ud, synge godt og kunne optræde: Man må frem for alt have et godt hjerte. Og vores schlagerstjerner forsøger også alt for at få deres karriere og familie under et. Ikke en nem opgave, ville enhver mor sikker vide. Og derfor er det vigtig at sige tak til vores mødre på morsdag!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse