Claudia Jung om hjemme, musik og fremtidige planer

Billede: Claudia-Jung web Manfred Esser

I flere måneder ventede fans og venner af Claudia Jung på datoen, Heimspiel i hendes hjemby Ratingen. Allerede i forsalger til arrangementet i det lokale byteater blev der udsolgt. Schlager.de havde mulighed for at stille Claudia et par spørgsmål før hendes optræden …

Kære Claudia, vi møder dig kort før din optræden i din hjemby. Er du særlig begejstret for det?

“Total! Stadthalle er ikke stor, men et lille, smukt teater. Folk er så tætte. Jeg elsker kontakten med publikum, og hvis det foregår i det tidligere hjem, hvor jeg antager, at jeg kender mere end halvdelen, er alt forfærdeligt spændende! Jeg ved, at forældre, venner, skole venner og lærere sidder foran mig. For mig er det bare spændende at vide, at folk kommer til. Er de fans af schlager eller dem der er nysgerrige? “Jeg har altid været en skør kylling. Lad os se, hvordan det udvikler sig i dag.”

Hvordan forberedte du dig til din optræden i aften? I modsætning til sædvanlig?

“En lille smule. Jeg er en, der aldrig skriver ned hvad jeg skal sige på forhånd. Det meste af det kommer bare spontant gennem mit hoved. Kun på denne måde kan jeg beholde denne spontanitet. Mange af mine kolleger udarbejder omhyggeligt, skriver nej og lærer det udenad. Det gør jeg ikke. Hvis du smider mig en sten, så tager jeg den op, så en sjov og vellykket aften opstår. Jeg har den fælles tråd i hovedet hele tiden.”

Ville det være tænkeligt for dig at gentage Heimspiel hvert år, lige som f.eks Andrea Berg eller Roland Kaiser?

“Jo, hvorfor ikke? Det er selvfølgelig altid spørgsmålet om, hvorvidt dette kan gentages, men i princippet ville jeg absolut ikke have noget imod det. Det er ikke altid nemt at få folk sammen under et tag, da det altid er en vanskelig opgave for at møde alle publikum. Nogle vil have de gamle sange, andre de nye. Du kan ikke leve op til alle og kun gøre det for det meste, hvis du spiller en fuld koncert.”

Afslutning af aftenen: Helt succesfuld – fuld af følelser! Vi er sikre på, at denne specielle koncertserie vil etablere sig ganske hurtigt – med rette! Vi er glade for, at hendes tidligere lærer, hr. Rempke, også var der, der allerede indså i skolen, at Claudia ikke skulle studere, fordi hun allerede vidste, hvor rejsen fører til: Til scenen!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse