Hun kan endelig komme tilbage på scenen!

Foto. Andrea Berg Web – Hiedl | Daniel Scharinger | Christian Köpfelsberger

Spektakulære liveshows, flotte sceneoutfits og en fantastisk stemme – Andrea Berg er med rette Tysklands schlagerdronning. Som alle andre artister måtte hun udstå en lang tvungen Corona-pause, men nu står det klart: Andrea vender tilbage til de store scener til sommer.

Ligesom sine fans kan hun næsten ikke vente på sine optrædener: Ifølge medierne vil Andrea Bergs Heimspiel finde sted fra den 15. til den 16. juli samt de fire koncerter “Das Beste aus 30 Jahren Andrea Berg” med optrædener i Aspach, Wien, Berlin og Düsseldorf. Hvis det ikke er gode nyheder!

Fansene kan se frem til Andrea, der forsøger at genopfinde sig selv igen og igen, især med sine koncerter. Til hendes shows arbejder hun blandt andet med DJ Bobo, som hun skaber fantastiske verdener med, og som hun tager sit publikum med ind i for en aften. Andrea er afhængig af kreativitet, følelser og alle sine hits, som hun har erobret toppen af ​​hitlisterne med i mange år.

Væk fra sin schlagerkarriere driver hun familiehotellet “Sonnenhof” sammen med sin mand Uli i Kleinaspach i Baden-Württemberg. Omgivet af maleriske vinmarker finder hun ikke kun fred og privatliv her, men også et job, som hun holder meget af Hun poster ofte flotte billeder af det omfattende anlæg, som hendes fans nu jævnligt valfarter til. Andrea er nede på jorden og imødekommende. Hun er en “stjerne du kan røre ved” , selvom hun som alle andre kunstnere nu bliver trukket tilbage til de store scener.

Kilde: Stadlpost.de

Det skal du læse