Hot flirt – hvornår siger Stefan stop?

O ‘zapft er! Oktoberfesten i München er altid god for overraskelser: Hvem svinger sig med hvem? Anna-Carina Woitschack tog også sin bedste dirndl på og festede i godt humør hos Käfer Wiesn-Schänke. Hov, men hendes ledsager er ikke hendes mand Stefan Mross. En varm flirt med en fremmed! Hvornår vil Stefan sprænge?

Anna-Carina Woitschack & Stefan Mross har ægteskabelige problemer

Arm i arm smiler de bekendt til hinanden – Anna-Carina og eksbachelor Andrej Mangold ser ud til at have det sjovt. Det er klart, at der efter rygterne om utroskab af Anna-Carina, nu er i gang igen. Stefan har trods alt allerede indrømmet, at de har problemer med deres ægteskab.

Fysisk kontakt med en anden mand

Anna-Carina filmede i lang tid i Köln, hvor en lækker italiener allerede havde fået øje på hende. Så nu kommer den næste flirt. “Andrej er min dansepartner i ‘Skate Fever’,” forsikrer hun mig. Til danseshowet på rulleskøjter bruger de meget tid på at træne sammen og har meget fysisk kontakt. Så det er ikke underligt, at de begge virker så velkendte.

Kan Stefan Mross holde det ud?

En person vil helt sikkert ikke kunne lide det alligevel: Ægtemanden Stefan. Senest sagde han: “Anna og jeg forsøger at få styr på vores problemer sammen”. Wiesn-udflugten ligner dog ikke et relationsarbejde …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse