Her nåede Florian Silbereisen sine grænser

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Det nye koncept for “Deutschland sucht den Superstar” er: Konstruktiv kritik i stedet for grimme ordsprog. Men med denne kandidat kunne Florian Silbereisen heller ikke holde sig tilbage.

“Deutschland sucht den Superstar” startede den 22. januar, og ikke kun med en helt ny jury, men også med et nyt koncept. I starten forudså man en lav kvote, men chefdommer Florian Silbereisen var afslappet. “DSDS” er trods alt under opbygning, og det kræver tålmodighed og tid.

Seerne lagde især mærke til én ting i de første afsnit: Kandidaterne kan faktisk alle synge, og “denne jury er en sand fornøjelse i modsætning til de sidste par år”. I stedet for grimme ord får deltagerne konstruktiv kritik. Men nu bragte en kandidat den ellers venlige leder af juryen til hans grænser.

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

I alt fem ud af ni kom med i fjerde “DSDS”-afsnit – tre af dem skal til Italien. Men ikke for Riccardo Paolino (25). Han virker dog overrasket over sin afgang og ser det som “en skam for Tyskland”. Den 25-årige troede trods alt, at han var “den tyske superstjerne” allerede før forestillingen.

For den selvsikre rapper stod det umiddelbart klart hvorfor, nemlig juryen. Og så skældte han ud efter sin afslutning:  “De aner ikke hvad musik er, folkene.”

“Man knuser ikke hjerter ved at rappe”

Selv Florian Silbereisen, som havde gjort det til sin mission at give enhver kandidat noget positivt at tage med sig, nåede sine grænser med denne optræden. “Oioioi, Riccardo. Man knuser ikke hjerter med at rappe, det er klart. Og der var intet i sangdelen, ikke en eneste tone,” lød jurychefens dom.

Til rapperen Riccardo var der tre klare nej fra juryen. Selv fandt den 25-årige først nådige ord til Ilse DeLange (44) bagefter: “Kun damen var sød.” Tilsyneladende kendte han ikke navnet på den eneste kvinde i juryen. Og ikke at mikrofonen stadig var tændt: “Sikke en skændsel, jeg sværger … Hvad, er kameraet stadig tændt?” Ups, det minder næsten om Bohlens tid.

kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse