Hemmelighed afsløret! Dette er, hvad der foregår på hans hotelværelse

Ja, ja, vi vil alle gerne være en flue på væggen fra tid til anden, ikke sandt? Især når det drejer sig om vores schlagerstjerners hotelværelser. Vi vil gerne vide, hvad der foregår bag de lukkede døre. Ben Zucker afslørede for nylig, at han kedeligt ser genudsendelsen af »GZSZ« med en kop te i hånden. Nogle af os ville nok også gerne være der. Men hvad med de andre stjerner? Florian Silbereisen, for eksempel?

Vi overlader smadrede hotelværelser, tomme minibarer og ransagede senge til rockstjernerne. Med schlagersangere er tingene lidt mere civiliserede. Ben Zucker sidder på sit værelse med te og slapper af. Andreas Gabalier taler i telefon med sine nærmeste, og kvinder som Beatrice Egli tager sandsynligvis al deres makeup af. Det, der lyder lidt kedeligt, er en sand velsignelse for stressede schlagerkunstnere. Endelig fred og ro! Endelig fri fra arbejde!

Florian Silbereisen: Ven pakker ud!

Florian Silbereisen ser ikke ud til at være i det rette humør til at slutte dagen på sit hotelværelse. Som hans gamle KLUBBB3-makker Christoff nu har afsløret ifølge magasinet »Freizeitwoche«, synes Florians arbejde aldrig at være helt færdigt: »Når kunstnerne tager en drink om aftenen efter prøverne, forsvinder Florian som regel ind på sit hotelværelse for at lære sine tekster. Hatten af for så meget disciplin.« Han fortsætter begejstret: »Jeg har sjældent set nogen så hårdtarbejdende som ham, der forbereder sig minutiøst til sine shows og kan hele manuskriptet udenad.« Ingen gæster, ingen alkohol, ingen eskapader. Florian er og bliver en fuldstændig professionel!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse