Helene Fischer: Har hun endelig droppet ham?

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Med Luis Fonsi og singlen “Vamos a Marte” startede Helene Fischer sit store comeback. Alle fans forventede derfor, at hun optrådte ved Florian Silbereisens “Schlagerstrandparty” i lørdags. Men forventningerne udeblev.

Det var en vellykket tv -aften. “Schlagerstrandparty” i Gelsenkirchen tilbød alt, hvad en musiker kunne ønske sig. Stjerner som Ramon Roselly, Beatrice Egli, Bernhard Brink, Die Prinzen, Andrea Berg og Eloy de Jong insisterede på at lykønske Florian Silbereisen og tilbyde fansene en fantastisk fest på stedet.

Florian Silbereisen: Helene kom ikke!

Alligevel manglede en meget specifik person: Helene Fischer. Alt ville have fungeret så godt. En uge før Silbereisen-showet udgav hun singlen “Vamos a Marte” med Luis Fonsi. Det ville have været det ideelle øjeblik at fejre livepremieren på singlen med Florian.

Men tingene forløb anderledes. Hun lykønskede ham ikke engang. Hvorfor? Havde blondinen ikke tid? Og efter alt det, de to gik igennem sammen? På trods af adskillelsen har de to et godt venskab, som de begge altid understreger. Det bliver spændende at se, hvordan dette forhold vil udvikle sig offentligt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse