Heimspiel 2018

Der er som mange ved, Andrea Berg Heimspiel i Aspach i denne weekend. Det er 13 gang at Andrea afholder denne event, som er blevet kult hos Andreas fans. De valfarter dertil fra Østrig, Schweiz, Australien og selvfølgelig Tyskland og Danmark.

Vi har John Nissen dernede, og vi glæder os til at både se og læse hvordan denne weekend forløber.

God fest John.

5
Deltag i debatten

1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nyeste ældeste mest bedømte
Giv besked ved

Ja det er en speciel koncert den fik vi at vide om dernede. Kan vist ikke købe billetter endnu.

Jeg vil da også rigtig gerne bo på Sonnenhof. I år var det 7. gang jeg var dernede, og det er endnu ikke lykkedes mig at komme ind på Sonnenhof at bo! Men nu har jeg opgivet, da kravet med 7 overnatninger er for meget for mig.
Jeg kan se at Fantasy næste år er flyttet ud på Sonnenhof, og så i stedet i Maj måned.

Det er så godt som umuligt at få lov at bo på Hotel Sonnenhof under Heimspiel. Efterspørgslen er enormt stor, og så er der krav om mindst 7 overnatninger! Det synes jeg jo ikke man har behov for. Men det er stadig muligt at komme til Heimspiel 2019. Man kan stadig booke “Kurztrip Arrangements” igennem Sonnenhof. Her bliver man indlogeret på et andet hotel i området, som godt kan ligge langt væk. Men der er fri transport i bus til og fra koncerten. http://www.ferber-erleben.de/wp-content/uploads/2015/04/2019_059_Heimspiel-Kurztrips-2019_v01-min.pdf. Ellers kan man jo køre selv. Der er også mulighed for selv at finde et hotel… læs mere »

Nej, desværre. Den kommer ikke i hverken tv eller på DVD.

Mon denne Heimspiel kommer på DVD. Ved du det John ?