Heftige ord mod Nena

Foto: NDR/Telemichel/Stefan Mühlenhoff

“Neue Deutsche Welle”-stjernen Nena skabte et ægte hit med “99 Luftballons” og spillede en stor rolle i hypen i den musikalske æra. Men i de sidste par måneder har hun skudt sig selv mere og mere i foden med udsagn mod corona politikken. Nu er der klare ord fra schlagersangerinden Kerstin Ott.

Kerstin Ott har ingen forståelse for “Sølvpapirshattehistorier”. I et interview med “web.de” blev Kerstin spurgt om hendes mening, om kunstner kollegaer som Nena eller Xavier Naidoo, der havde overskredet grænserne med kritikken mod Corona-foranstaltningerne.

Kerstin Ott gav et klart svar på dette: ”Grundlæggende kan jeg slet ikke forstå disse Sølvpapirshattehistorier. Jeg synes, det er meget dårligt, og jeg tror, ​​at disse mennesker undertiden undervurderer deres magt. Jeg tvivler også på, at Nena og Xavier Naidoo tager den rigtige tilgang. Nogle gange har jeg følelsen af, at de løb hovedet mod en væg.”

Kerstin hentyder til, at sådanne udsagn kan have ødelæggende konsekvenser, trods alt har sådanne kendte stjerner tusindvis af fans og tilhængere: ”Alle skal have lov til at udtrykke deres mening og ikke blive angrebet for det. På samme måde bør især mennesker, der fungerer som rollemodeller, dog være opmærksomme på, hvad de kan udløse, når de taler foran tusinder af mennesker.”

Hun har ret. Fri mening er en dyr vare, som alle fortjener. Om dette altid er korrekt er imidlertid en anden sag. Stemningen i Tyskland er allerede irritabel nok, især 2G- og 3G -reglerne deler i øjeblikket samfundet.

Hård kritik fra tidligere GNTM-kandidat Sarah Knappik

Kerstin Ott udtrykker sig meget klart, men stort set fair. Den tidligere “Germanys Next Topmodel”-kandidat Sarah Knappik håndterede det for nylig anderledes på Instagram:

“Hele eventbranchen er brudt sammen på grund af Corona-perioden! Nu er der kompromiser og lyspunkter! Og du lader de mennesker, der arbejder ved dine koncerter sulte ihjel som et trodsigt barn! Skam dig, Nena!”. Hun tilføjede: “Giv så folket dine penge, og det er bedst at emigrere!” Især hashtagget #99 er stærkt beskadiget.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse