Heftig Shitstorm

Foto:Julian von Schumann

Faktisk burde alle involverede være glade: Efter at næsten ingen koncerter kunne finde sted i omkring halvandet år, er flere og flere større arrangementer nu mulige. Dog stadig under de nuværende regler, som ændres næsten dagligt og i mellemtiden endda udelukker uvaccinerede mennesker i nogle tilfælde. Det gør nogle fans sure. Efter at der for nylig var udsigt om koncerter med Roland Kaiser, høster den næste schlagerstjerne nu en voldsom lortstorm …

Gode ​​nyheder inspirerer ikke hver fan, og Matthias Reim meddelte for nylig på Facebook, at hans koncert kunne finde sted den 24. september i Eberswalde. Og endda med sæder og med frit sædevalg. Men med en regel: 2G -reglen gælder. Det betyder, at kun vaccinerede fans (fra 12 år) får adgang til arrangementet. Negative corona-tests tæller ikke med. Desuden anbefaler arrangøren at bære en kirurgisk eller FFP2 maske ved hele arrangementets sted. Ændringen i sidste øjeblik forårsagede mange problemer og delte fans …

Kraftig shitstorm fra nogle fans

Shitstornen kom fordi oplysningerne blev annonceret kun fire dage før begivenheden. Nogle fans udtrykte deres utilfredshed meget tydeligt. En fan skriver i kommentarerne:

“4 dage før koncerten kommer sådanne oplysninger? Er du skør? Jeg håber, at koncerten finder sted med 10 personer? Med en maske? Hahahahahaha du er virkelig dårlig! Kunne brække mig.” En anden forsøgte endda at starte en boykot: “Vi bør alle returnere vores billet, uanset om de er vaccineret eller ej, er solidaritet nu dagsordenen”

Selvfølgelig er sådan ændring så tæt på datoen irriterende, men hvem kan virkelig gøre noget ved det? På grund af pandemiens usikre situation forsøger de ansvarlige så godt som muligt at gøre det muligt for alle at få en sikker og ubekymret koncertoplevelse igen.

Under alle omstændigheder har kunstneren ikke skylden. Og lad os være ærlige: Mange job i branchen er allerede meget udsatte. Og er det ikke rart, at store arrangementer overhovedet er mulige igen? Hvis alle virkelig holder sammen, kan alt være (næsten) det samme igen i 2022.

Arrangøren udtrykker sig selv og leder efter løsninger

De voldsomme reaktioner udløste endda en officiel erklæring fra arrangøren Semmel Concerts. Det blev gjort klart på Facebook:

”Som en mangeårig tourarrangør er vi ansvarlige for den nuværende beslutning. Matthias ‘udendørs koncerter i de sidste par uger har været utrolige, og vi takker meget for hans opmuntring. Det er en organisatorisk udfordring at gennemføre disse koncerter i henhold til de respektive officielle corona regler. Vi forsøger at gøre “3G” mulig, men emnet for “2G -reglen” bevæger sig i øjeblikket mere og mere i søgelyset.”

De tilbyder også rimelig kompensation:

Alle, der ikke kan deltage i koncerten i Eberswalde på grund af 2G -reglen, kan købe en billet til Matthias Reim -koncerterne i Dresden den 1. eller 2. oktober (3G -reglen gælder i øjeblikket der) eller et arrangement af kunstneren i Eberswalde og omegn i 2022. Alternativt kan de købte billetter også returneres.

Roland Kaiser og Kerstin Ott: Hvad sker der med deres toure?

Roland Kaisers “Alles oder Dich” turné begyndte for nylig. 2G-reglen + PCR-test blev anvendt ved starten i Riesa. Så der var en mulighed der for dem, der var blevet vaccineret, omend ikke ligefrem billige. For hans andre datoer har Semmel Concerts oprettet en informationsportal på deres websted.

Et kig på listen viser, at 3G -reglen i øjeblikket gælder i de fleste byer. Undtagelser er Hamburg og Erfurt: For at være i de to byer skal fans være fuldstændig vaccineret. Det samme gælder for Bremen som for starten af ​​turen i Riesa: Vaccineret eller med et negativt PCR -testresultat.

Der er dog stadig ingen oplysninger om den aktuelle status for touren af ​​Kerstin Ott (kick-off den 16. november) og “Irish Christmas Tour” af Angelo Kelly og Family (turen er planlagt til at starte den 25. november). Alle andre koncertserier er allerede udskudt til 2022.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x