Har han savnet Florian Silbereisen?

Foto: Telamo / BMC-Picture/Dominik_Beckmann

Thomas Anders og Florian Silbereisen er i øjeblikket blandt de mest succesrige duoer, som Schlager har at byde på. Med “Das Album” klatrede de til toppen af ​​hitlisterne i Tyskland, Østrig og Schweiz i 2020. Nu er der dukket et mærkeligt indlæg op. Er der snart en stor overraskelse til fansene?

“Sie hat es wieder getan” er nok en af ​​de mest kendte sange af Florian Silbereisen og Thomas Anders. Som en del af Feste-showet “Schlagerbooom” i 2019 sang powerduoen denne schlagerhymne, som ingen fest burde undvære i disse dage.

Eks-“Modern Talking”-stjernen har nu delt en video med sine fans på Instagram. “BACKSTAGE med Florian & mig i Østrig – under vores videooptagelse af ‘Sie hat es wieder getan..!’.” I et sneklædt bjerglandskab står de to sangere ved siden af ​​to snescootere og synger deres velkendte sang.

Thomas Anders & Florian Silbereisen: Ny musikvideo i planlægning?

Fansene er over månen og glade for disse videooptagelser. En bruger skriver: “Fantastiske scener, bliver helt sikkert en god video”. Vent et øjeblik – er dette klip nye optagelser? “Nej,” afslører Thomas Anders’ ledelse til Schlager.de. “Opslaget viser de gamle optagelser fra dengang. Dette er ikke noget aktuelt, kun et kig tilbage for fansene.” Indlægget blev senere rettet. Thomas Anders oplyser sine fans, at der er tale om uudgivet materiale.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Thomas Anders (@thomasanders_official)

Kommer der snart nye sange?

Ikke desto mindre vækker dette indlæg håb om, at Florian Silbereisen og Thomas Anders snart begynder igen med ny musik. Savnede Thomas Florian? I oktober 2021 blev deres sidste single “Wir tun es nochmal” udgivet.

Dengang afslørede Anders til MDR: ”Jamen, der er allerede skrevet sange, det kan jeg fortælle dig. Vi skal bare se, hvordan vi kan klare det i tiden«. Måske bliver det snart. Det har Thomas Anders’ ledelse ikke ønsket at kommentere på, da det blev spurgt af “Schlager.de”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse