Har han Corona?

Foto: ZDF / Dirk Bartling

Florian Silbereisen har været i Lapland siden torsdag. Årsagen: Optagelser til “Traumschiff. Det er nu lækket fra ARD, at Florian siges at have pådraget sig Corona og er i karantæne – returflyvning til Tyskland er derfor ikke mulig, rapporterer “Bild”.

Egentlig skulle han være gæst hos Barbara Schöneberger på fredag, som igen modererer liveshowet til ESC’s foreløbige afgørelse i Berlin. Men der ser ikke ud til at komme noget ud af det. Hans testresultat skulle have været der tirsdag og skulle være positiv.

Ikke desto mindre var det hel i uheld For der er ikke optaget på “Drømmeskibet”, men i sneen. Optagelserne skulle dog også have pauser, da Silbereisen spiller en hovedrolle som “kaptajn” og næsten altid skal foran kameraet.

Florian Silbereisen: Forfulgt af uheld

Året 2022 er virkelig ikke startet godt for “Flori” – hans seertal på DSDS er faldende, hans programmer måtte aflyses eller, foregå uden tilskuere og så skulle hans far også have en akut operation, da han var på Mauritius med “drømmeskibet”. Og nu en corona-infektion?

Han skal formentlig overleve karantænen i Lapland. For Florian Silbereisen, der har rigtig travlt, vil den tvungne pause helt sikkert være meget ærgerlig.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse