Giovanni Zarrella eller Florian Silbereisen – hvem laver det bedste show?

I lørdags fik vi en ny udgave af Giovanni Zarrella Show på ZDF. Med stjerner som Andrea Berg, Ronan Keating, Kelly Family og Santiano fik vi endnu en gang et varieret program. Med dette nye musikshow har italieneren skabt et rigtigt succesformat. Seerne var begejstrede for de foregående udgaver af Giovanni Zarrella Show, og seertallene var også imponerende. Til tider var der op til fem millioner seere foran tv’et. Det betyder, at tysk tv har endnu et stort musikprogram ud over “Feste” med Florian Silbereisen på ARD. Det rejser naturligvis spørgsmålet om, hvilken udsendelser der vil blive bedst modtaget af fansene.

Giovanni Zarrella konkurrerer med Florian Silbereisen med sit show

Indtil for et år siden var Florian Silbereisen den førende i tv-branchen med sine shows. Når schlagerstjerner ville præsentere deres nye album for et millionpublikum, var der ingen vej uden om Florian Silbereisens shows. Det er rigtigt, at ZDF havde en veteran inden for tysk tv-underholdning i programmet “Willkommen bei Carmen Nebel” (Velkommen til Carmen Nebel). Men tidens tand var ved at knuse dette format.

ARD-festene stod alene for den nye tyske schlager-glæde.

Siden 2022 har Giovanni Zarrella Show skabt sig et navn for sig selv. Med mange duetter og store stjerner erobrede dette musikshow seernes gunst med det samme. Italienerne er ikke kun afhængige af tyske hits. Mange internationale stjerner sørger også for et stemningsfuldt program.

Giovanni Zarrella Shows spiller også i den bedste liga, når det gælder seertal. Seertallene er på niveau med “festene” med Florian Silbereisen, og det var spændende at se, om showet formåede at gøre det samme i lørdags den 5. november, med den nye udgave ..

Florian Silbereisen havde en fremragende seertilslutning med 4,74 millioner seere ved Schlagerjubilæet. Vi var spændte på at se, om Giovanni Zarrella Show kunne overgå disse tal, for i det mindste havde den seneste udgave i hvert fald et pluspoint. I modsætning til den sidste festival med Florian Silbereisen blev Giovanni Zarrella Show sendt live i lørdags.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse