G.G. Anderson snydt!

G.G. Anderson er i den grad sur i dag. Han har lige postet en sur kommentar på hans facebookprofil, hvor han brokker sig over et billetfirma. Her er hvad han skriver.

Kilde: G.G.Anderson Facebook

Hej alle. Jeg er virkelig stinkende sur! Nu har jeg ønsket at Monika og jeg kom til koncerten med Celine Dion i Berlin på mandag, og i januar købte jeg billetterne hos Viagogo (nu ved jeg, at det ikke er et velrenommeret selskab).

I min ordrebekræftelse stod der, at billetterne var klar senest tre dage før koncerten, til at downloade. Men uanset hvornår når jeg klikker på download-linket, dukkede der billetter frem til David Guetta koncert i 2016. Efter at vi endelig får en person på Viagogo til at besvare telefonen, vi fik at vide helt frækt, at vi ikke kan gøre indsigelse mod et link.

Dette er absolut svindel. Endelig er det i min ordre vist at det er den korrekte koncert, som jeg har bestilt billetterne til. De penge, selvfølgelig, blev også straks debiteret.

Det er vi noget irriterende over. Vi havde sådan set frem til koncerten. Jeg synes, at det, svindel og har allerede truffet juridiske foranstaltninger.

Men for mig er det vigtigt at advare dig om dette firma, køb aldrig billetter der, til en koncert. Det kan være at du på dagen, enten ikke har nogen billetter, du har, eller billetterne er ikke gyldige.

Hilsen – Jeres Gerd

Hvis I også har oplevet dette eller noget tilsvarende, så vil vi gerne høre om det.

Det skal du læse