Lammet i ansigtet! Taletræning for G.G. Anderson

Foto: G.G.Anderson

G.G. Anderson oplevede et sandt mareridt lige før jul. Da han så sig i spejlet, kunne han næsten ikke tro, hvad han så. Hans ansigt var lammet. Du kan finde ud af, hvordan han har det nu, og om hans turné finder sted her. Den 31. december kom G.G. Anderson med sit nye album, nu må han aflyse nogle promotion datoer. Kultstjernen lider af højresidig ansigtslammelse.

BILD rapporterer sangeren: ”Jeg spiste lige før jul, og pludselig hang min mundvig ned. Jeg kunne ikke længere tygge, og mit højre øje kunne ikke længere lukkes. Jeg havde også svært ved at tale.” Chokdiagnosen fulgte derefter på en klinik: En betændelse i nerverne forårsager de kortvarige symptomer på lammelse.

Aflysning af tv-udsendelser

På grund af diagnosen har G.G. Anderson nu måtte aflyse tre tv-shows, hvor han ønskede at præsentere sine nye sange: “Jeg kan umuligt synge der, ellers vil folk tro, jeg er fra spøgelsestoget.”

Med tungt hjerte må han nu tage det roligt i stedet for at præstere. Men han har allerede haft en masse sygdomme. Han er sikker på, at han vil besejre denne med succes. Men nu er det tid til at træne først!

G.G. Anderson skal øve sig i at tale

G.G. Anderson siger til BILD: “Lægerne lovede mig, at jeg ville se normal ud igen om et par uger, og at jeg kunne tage på turné i marts.” Indtil da træner han i at tale med en logopæd, og han får også ansigtsmassage. Vi krydser fingre for, at han snart er frisk igen!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x