G.G. Anderson – biograffilm! Nu får han sin første hovedrolle

Schlagerstjernen G.G. Anderson – han bliver filmstjerne og får hovedrollen i en filmatisering af bogen “Splitter in unseren Herzen”. Forfatteren: Kristina Böhm (“Der Bergdoktor”) er datter af skuespillerlegenden Karlheinz Böhm. Schlager.de har talt eksklusivt med G.G. Anderson.

På scenen udstråler han godt humør som ingen anden, og alligevel har G.G. Anderson allerede været igennem så meget i sit liv. Sangen “Mein kleiner Diamant” har han dedikeret til sin søn Philipp. Philipp er mentalt handicappet og autist. Den uheldige Anderson: brækkede knogler, slagtilfælde, depression, diskusprolaps. Senest har G.G. Anderson også lidt af nervebetændelse med halvsidig ansigtslammelse til følge. Han har overlevet det hele. Men han ved: “Der er så mange splinter i mit hjerte. Men jeg er ikke alene om det,” siger han til Schlager.de.

Jeg tror, at jeg vil gøre mit arbejde som skuespiller meget godt.
G.G. Anderson

Det, han drastisk blev gjort opmærksom på, begyndte i et møde med sangerinden og skuespilleren Kristina Böhm, som netop har udgivet singlen “Das hat uns keiner gesagt” som et forvarsel om sit kommende album, og G.G. Anderson var gæster i “Schlagerspaß mit Andy Borg”. G.G. Anderson sagde til Schlager.de: “Hun imponerede mig med sin sang. Hendes stemme minder om Hildegard Knef. Og det gik op for mig, at hun på en eller anden måde holdt øje med mig. Efter programmet inviterede jeg alle på en italiensk restaurant. Det var der, hun fortalte mig, at hun virkelig gerne ville have mig med i filmversionen af sin bog “Splitter in unseren Herzen”. Jeg var perfekt til hovedrollen.”

G.G. Anderson er ikke bange for den store opgave

Bogen, som bliver præsenteret på bogmessen i Leipzig (21.-24. marts), handler om menneskeskæbner og tragedier. G.G. Anderson skal spille en far, der forsøger at redde sin datter. G.G. Anderson: “Disse tragedier er så tæt på mig. Jeg tror, jeg vil gøre et rigtig godt stykke arbejde som skuespiller. Okay, det er min første gang. Jeg har respekt for det, der kommer næste år. Men jeg er ikke bange.”

Sådan siger manden, der ikke bare har skabt utallige hits til sig selv. G.G. Anderson har komponeret langt over 1000 titler til sine schlager-kolleger, heriblandt Roland Kaiser, Mireille Mathieu, Andy Borg, Thomas Anders, Audrey Landers og Engelbert.

GG Anderson til Schlager.de: “Nu handler det om resten af castet. Vi taler nu om kendte skuespillere, men vi kan ikke tale om dem endnu. Vi mangler stadig et par underskrifter. Vi er i den varme fase. Optagelserne bør starte i slutningen af 2024.” Så skifter G.G. Anderson scenen ud med biograflærredet. Det bliver helt sikkert en rolle for livet. Men inden da er der musikalske nyheder fra GG Anderson: Et nyt album er planlagt til sommer, og GG Anderson er i øjeblikket i gang med at optage videoklip til sine nye sange i Berlin og omegn.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse