Endelig smertefri igen

Denne smerte! I årevis plagede GG Anderson sig selv med en alvorlig diskusprolaps i lændehvirvelen. Nu er han endelig blevet opereret på universitetshospitalet i Göttingen. Kun få dage senere var der lettelse for GG Anderson: “Jeg er smertefri igen!”

“Et stykke af bruskskiven blev fjernet fra mig, og rygmarvskanalen blev udvidet”, sagde GG Anderson i et interview til magasinet “Woche der Frau”. “Allerede om natten gik jeg op og ned ad hospitalsgangen. Jeg kunne ikke tro, at jeg lige pludselig var smertefri. For smerterne havde allerede bevæget sig ned i mit ben og op i min ryg. Operationen udførte faktisk et lille mirakel.” Eller var det også kærligheden fra hans fans, som siges at være den bedste medicin for ham, som han engang fortalte i et interview?

GG Anderson vil snart spille tennis igen

Hjemme i Eschwege gik det fortsat op ad bakke med hans helbredelse. GG Anderson: “Jeg gik rundt i byen, fik lidt frisk luft og nød det så meget.” Snart vil genoptræningen begynde. “Fra den 6. marts går turen til genoptræningsklinikken i Bad Soden-Allendorf. De glæder sig allerede til at se mig”, fortsætter Anderson. “Jeg har allerede været der flere gange.” Anderson er optimistisk: “Jeg håber, at jeg kan bygge mig selv op i genoptræningen, så jeg kan spille tennis igen til foråret og give koncerter på Mallorca i ti dage fra den 30. april.”

“Nu er operationerne overstået!”

GG Anderson har ikke længere noget ønske om yderligere indgreb. Anderson: “Nu hvor jeg er over 70 år, er jeg færdig med operationer. Jeg har allerede fået en hjerteoperation. Et brud på lårbenshalsen, to rygoperationer, jeg har også fået åbnet min mave og fået taget et stykke af min tarm ud.” Anderson ønsker ikke at tale om de to mindre slagtilfælde og senest en ansigtslammelse. Nu vil han bare gerne være heldig. Ikke andet.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse