Francine Jordi: Oprindelse, rigtige navn, Privat

Dem der så tysk underholdning nytårsaften, vil også have set og hørt Francine Jordi hvor hun var medvært sammen med Jörg Pilawa i Silvesterstadl, men hvem er Francine egentlig, Vi har her nogle interessante oplysninger om hende.

Francine Jordi er i dag 39 år, og er et kendt navn på schlager scenen. Francine havde mange succeser i år 2016 og før det, men hvad mange ikke ved er at Francine Jordi ikke er hendes rigtige navn, men hendes kunstnernavn. Francines rigtige navn er Francine Lehmann og Francine er schweizisk født. Kunstnernavnet valgt hun fordi hun er en typisk Berner Slægt og via hendes kunstnernavn vedgår hun sig sine rødder.

Francine Jordi privat

I maj 2009 blev Francine Jordi gift med sports cyklisten Tony Rominger, men skilsmissen af ​​de to blev annonceret i maj månede 2011. Men ikke desto mindre er Francine ikke afvisende for et andet ægteskab. Hun har ikke mistet troen på kærligheden, men ifølge Francine er der i øjeblikket ingen passende mand ved hendes side. Om det er rigtig ved vi ikke da hun værner meget om sit privatliv, og fokusere i stedet for på sin karriere som sanger og studievært.

[vc_message]Kilde: Promipool.de[/vc_message]
[vc_btn title=”Køb Francine Jordi’s “WIR“ album her” color=”primary” css_animation=”appear” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.imusic.dk%2Fcd%2F4250594901313%2Ffrancine-jordi-2015-wir-compact-disc%3Futm_source%3Dweb%26utm_medium%3Daffiliate%26utm_campaign%3Dtyskschlager||target:%20_blank|”]

Det skal du læse