Fra „Löwenmut“ til „Partylöwe“

Foto: (c) Kerstin Joensson

Daniela Alfinito opnåede rekordsucces! For fjerde gang i træk kom hendes album til tops på hitlisterne, hendes nuværende værk “Löwenmut” er nummer et på albumhitlisterne. Nu afslørede Daniella i et interview, hvordan hun håndterer modvind, og hvorfor hun altid ville tage til Ibiza…

Hendes succes viser, at hun har ret! Som forventet stormede Daniela Alfinitos seneste album “Löwenmut” toppen af ​​hitlisterne. Bevist opskrift på succes: Alle sange er “typiske Daniela Alfinito”, som hun afslørede i et eksklusivt interview med “Schlager.de”.

Det handler primært om “kærlighed”, “selvkærlighed” og et sundt “selvværd”, som Daniela ønsker at formidle til sine fans med “løvemod”, deraf titlen “Löwenmut” på hendes album. Hun har egentlig ikke en absolut yndlingssang, men måske formidler “Ich bin wieder ich” (se og hør videoen herunder) budskabet om “Löwenmut” bedst, siger Alfinito.

At være tro mod dig selv er et af de vigtigste mottoer for Daniela. Derfor har hun med tiden lært ikke længere at være opmærksom på hadekommentarer, selvom det ikke er let i tider med sociale medier. Ikke desto mindre: Daniela Alfinito har fået en tyk hud og “står over dem”. Sikken en smart attitude af Daniela.

Job som geriatrisk sygeplejerske

Daniela Alfinito taler også med “schlager.de” om sit job som geriatrisk sygeplejerske, hvilket hun også gør ved siden af. Der gælder også strenge coronakrav såsom “maskepligt”, hvilket minder Daniela om den igangværende pandemi.

Faktisk får hun egentlig ikke så meget af Corona, hun arbejder trods alt “på landet”, hvor pandemien ikke mærkes så meget i hverdagen som i storbyerne, hun siger, at hun kan “bevæge sig frit”. Daniela sætter pris på denne “frihed”, især når hun altid følger reglerne for “dem deroppe”.

Ibiza som ferietip

Med så meget kunstnerisk og socialt arbejde bør ferie og afslapning ikke forsømmes. Daniela kan besvare spørgsmålet om hendes yndlingsdestination meget klart: Ibiza! Lige til dem, der vil feste. Det var Daniela i stand til at overbevise sig selv om på en ferie med sin søn for et par år siden: “Det er en højborg, det er vanvittigt der,” husker “Amigo”-datteren.

Fra sidst på eftermiddagen optræder kendte musikstorheder som DJ Guetta eller Robin Schulz på det velkendte Ushuaia Ibiza Beach Hotel (deres bolig), til stor glæde for festdyret Alfinito, som foretrækker at feste på ferien end at være doven.

For privat er Daniela meget åben, når det kommer til musik, alt bliver hørt, bare ikke nødvendigvis schlager.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse