Forår 2021: Ross Antony lader solen skinne på schlagerhimlen med 2 nye shows

Foto: MDR/Saxonia Entertainment/Tom Schulze

Det bliver sjovt, den livlige sanger og entertainer Ross Antony er en integreret del af MDR-kanalen. I foråret lader han schlagerverdenen blomstre igen med to helt nye shows på MDR.

Et fyrværkeri af dansemusik d. 30. april som er Walpurgisnacht, og mange steder er det sædvanligt at hilse maj velkommen med en majdans. Baseret på dette præsenterer Ross Antony det livlige show “Tanz in den Mai” d. 30. april. Som tv-stationen meddeler kan vi se frem til dansemusik, videoklip og underholdende historier om Walpurgisnacht. Men det er ikke alt, der vil være et andet show i maj, hvor Ross Antony gerne vil bringe solen ind i vores hjerter.

Ross Antony får Schlager-fans hjerter til at slå hurtigere – Bare to uger efter showet “Tanz in den Mai” kan vi se frem til “Ross Antony Show” den 15. maj kl. 20:15. Intet er kendt om showets koncept, men som vi kender Ross Antony, vil han trylle en masse schlager, glad musik, dans og overraskelser ud af hatten.

ROTE ROSEN
Foto: ARD/Nicole Manthey – Ross Antony i Roten Rosen

Med lykke gennem svære tider

Den livlige entertainer er godt booket i øjeblikket og har meget at gøre med gæsteoptræden i schlager shows, en optræden i “Rote Rosen” og hans bogudgivelse. Men de 2 nye schlager-shows ligger ham særligt tæt på, da de opmuntrer folk i disse svære tider. Ross Antony skriver på sin Instagram-konto:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ross Antony (@rossantonycom)

”Tak til min MDR, der på trods af alle omstændigheder muliggør sådanne shows i disse svære tider. TAK TIL JER: der støtter mig så meget. Rossy elsker dig, det ved”.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse