Florian Silbereisens fremtid hos MDR er stadig uvis!

Florian Silbereisen er en fast bestanddel i det tyske tv-landskab. I årevis har han været vært på de populære “Feste”-shows på tv-kanalen Erste og har etableret sig som schlagermusikkens ansigt på tysk tv. Men nu synes hans fremtid på Mitteldeutscher Rundfunk (MDR) at være usikker. “Mitteldeutsche Zeitung (MZ)” rapporterer, at kontraktforlængelsen mellem MDR og Silbereisen er mislykkedes for anden gang. Hans fireårige kontrakt udløber ved udgangen af 2023, og indtil videre er der ikke opnået nogen yderligere aftale.

Kontraktforlængelse udskudt igen

Forlængelsen af kontrakten mellem MDR og Florian Silbereisen ser ud til at være en varm kartoffel. Som rapporteret af “Mitteldeutsche Zeitung” skulle “MDR Rundfunkrat” have godkendt kontrakten på et ekstraordinært møde mandag, men da flere medlemmer meldte sig syge med kort varsel, blev beslutningen udskudt igen og udsat til den 4. december. Den daværende generaldirektør Karola Wille havde allerede udskudt forlængelsen med kort varsel i oktober.

Florian Silbereisens fremtid hos MDR

Selvom Silbereisen er en af de mest kendte personligheder på tysk tv, og hans “Feste”-shows er meget populære, er hans fremtid hos MDR usikker. Hvis der ikke opnås enighed om en kontraktforlængelse, kan det betyde afslutningen på hans æra på tv-stationen. Det er endnu uvist, hvad resultatet af forhandlingerne den 4. december bliver.

Forhandlingerne mellem Florian Silbereisen og MDR ser ud til at blive sværere end forventet. Med den fornyede udskydelse af kontraktforlængelsen og usikkerheden om hans fremtid hos tv-stationen, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål. Men én ting er sikkert: Fans af Florian Silbereisen og hans “Feste”-shows håber bestemt, at der vil blive indgået en aftale, og at de fortsat kan nyde deres yndlingsshows med deres yndlingsvært i de kommende år.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse