Florian Silbereisen: Vil han blive fordrevet i fremtiden?

Foto: MDR/JürgensTV/Beckmann

Næsten hver uge kan Schlager-fans se frem til nye shows. Florian Silbereisen glæder sig normalt over sit tv-publikum med nye formater, der spreder eufori i tider med pandemi. Nu pludselig er der konkurrence inden for egne rækker.

En kort oversigt, som Florian Silbereisen viser, har kørt de sidste par: “Adventsfest der 100.000 Lichter”, “Die Schlager des Jahres 2020 – die große Jubiläumsshow”, “Silbereisen gratuliert: Herzlichen Glückwunsch, Helene”, “Silbereisen gratuliert: Das große Schlagerjubiläum” såvel som “Schlagerchance in Leipzig”. Shows der var ganske gode og sjove.

Disse begivenheder bringer blandt andet drømme-seertal til MDR. Det er næppe overraskende, at andre tv-selskaber vil springe på vognen. SWR gjorde det!

Foto: SWR/Wolfgang Breiteneicher

Ny konkurrence til Florian Silbereisen

Faktisk var “Schlagerspaß mit Andy Borg” adressen, når det kommer til schlager på SWR. Men nu slår tv-stationen ud: “SWR Schlager – showet” er navnet på det nye format modereret af Beatrice Egli og Alexander Klaws. Showet havde premiere i lørdag og er dedikeret til en yngre målgruppe.

Florian Silbereisen, Beatrice Egli & Andy Borg: Hvem flyver?

Hvad betyder denne nye tilføjelse til showet for de mangeårige Silbereisen og Borg? Er en showmaster nødt til at træde tilbage snart? Helst ikke. Begge er meget populære blandt deres publikum, og oddsen taler for sig selv.

De offentlige tv-selskaber ville skyde sig selv i foden, hvis de skar en af ​​showene. Så vi kan se frem til flere gode programmer snart!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse