Florian Silbereisen: Var det sidste show?

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Florian Silbereisen nåede godt fire millioner seere med sin “SchlagerCountdown” i lørdags. Showet levede stort set kun på replay-klip fra tidligere Feste-Shows, hvor tilskuere stadig var tilladt. Man kan nu stille spørgsmålet, om dette var det sidste show i denne form?

Hvad kan du sige om “SchlagerCountdown”? På den ene side var der fans, der elskede showet, for endelig ramte der igen musik i bedste sendetidspunkt på Das Erste. På den anden side var der kritik. ”Hvilken slags show er det?” Spurgte den ene eller den anden seer, efter at store store stjerner blev lovet. Hvad fik du: Gamle klip.

Nu skal du spørge dig selv, hvornår vil der endelig være en ændring? Mindre skuffelser, ingen optagelser og igen adgang til live publikum. Det var præcis det, der gjorde tidligere shows som ” Schlagerbooom ” så specielle.

Florian Silbereisen: “Schlagerlovestory” den 4. september

Var det sidste show uden publikum? Muligt. Det er sikkert, at “Schlagerlovestory” den 4. september 2021 udsendes som det næste Feste-shows af Florian Silbereisen. Hvis corona tallene kan holdes så lave, så er et live comeback ret realistisk. Indtil videre har folk været tavse. Men det faktum, at nogle fans taler om en “aftørring” i forbindelse med en ellers populær serie af Feste, skal forstås som en advarsel til tv-seerne. Så man kan håbe, at skaberne af titlen “Schlagercountdown – So wird’s bald wieder sein” ikke lovede for meget.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse