Florian Silbereisen & Uschi Glas: Det handler om første gang!

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Han er Schlager-entertainer og glæder os gang på gang med nye shows. Ja, en verden uden Florian Silbereisen ville kun være halvt så spændende. Nu på lørdag (28 nov. kl. 20.15, ARD) er det den tid igen – Silbereisen inviterer dig til ”Adventsfest der 100.000 Lichter ein”. Med er en kvinde, der har en meget tæt forbindelse med vores Flori. Det handler om første gang!

Denne kvinde er ingen ringere end Uschi Glas. Skuespilleren betragtes som en af ​​de mest berømte tv-personligheder i Tyskland og vil være en del af Florian Silbereisens juleshow lørdag. Med er også Andreas Gabalier, Andrea Berg, Howard Carpendale og mange andre …

Dette er ikke Uschis første Silbereisen-show. Som nogle af jer måske husker, var den 76-årige gæst i det traditionelle adventsprogram i 2015 – hendes første gang forresten!

Florian Silbereisen & Uschi Glas: Drømmeferie

Apropos første gang: Uschi Glas kunne også opleve en meget speciel Silbereisen-debut på tæt hold. Dette fandt ikke sted i et studie, men på den caribiske ø Antigua. Mange kan allerede gætte:

Det er netop her Florian Silbereisen havde sin første ZDF “Traumschiff” episode som kaptajn Max Parger. Og ligesom heldet ville have det, spillede Uschi Glas med i premiereepisoden. Som Marlene Kolatschek fejrede hun sit gyldne bryllup på MS Amadea!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse