Florian Silbereisen udtaler sig om premiereafsnittet

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Den nye sæson af “Deutschland sucht den Superstar” startede i lørdags – for første gang uden Dieter Bohlen. Fans var af blandede meninger som forventet. Men hvad siger Florian Silbereisen selv om sin debut som overdommer?

Mange fans ventede spændt på starten af ​​den nye “DSDS”-sæson sidste lørdag den 22. januar. For efter næsten 20 år skal juryen for første gang vurdere sangernes talent uden Dieter Bohlen.

Den nye chefjury Florian Silbereisen samt Ilse DeLange og Toby Gad tog pladserne som juryen. Der var på forhånd en del diskussion om, hvorvidt “DSDS” ville få succes uden Dieter Bohlen.

Faktisk var seerne af blandede meninger og diskuterede meget online om det første “DSDS”-afsnit med Silbereisen & Co. En Twitter-bruger skrev: “Juryen er flink, kandidaterne synger godt. Dette er ikke længere vores #DSDS”, mens en anden fandt: “Denne jury er en sand fornøjelse i modsætning til de sidste par år”. Men hvad siger Florian selv om “DSDS”-starten?

Florian Silbereisen er afslappet

I alt så 2,65 millioner mennesker premiereafsnittet af den nye “DSDS”-sæson – sidste år var der omkring 3,25 millioner seere. Florian Silbereisen er stadig afslappet.

Han sagde til “BILD”: “Jeg forventede lavere kvoter. Med 2,65 millioner er vi trods alt et godt stykke over RTL lørdag aftens gennemsnit for de sidste par måneder – selvom DSDS er midt i konverteringsprocessen. Meget har ændret sig, men der skal selvfølgelig ændres meget mere. Det kræver tid og tålmodighed.”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse