Florian Silbereisen & Thomas Anders: Stort nederlag i konkurrence!

Foto: NDR/Thorsten Jander

Denne duo får manges Schlager-hjerter til at slå hurtigere! Vi taler om Florian Silbereisen og Thomas Anders. De er blandt de virkelig store i branchen – men desværre led de et bittert nederlag. OBS! Det bliver pinligt!

Faktisk skal man være meget fortrolig med dit job! Når alt kommer til alt ved en professionel fodboldspiller også, hvem der i øjeblikket er verdensmester. I Schlager er en vis specialviden heller ikke malplaceret!

Ramon Roselly flovede sig sidst i en sangquiz og vidste ikke, hvem Kristina Bach var. Som en påmindelse: Hun er hjernen bag Helene Fischers kæmpehit “Atemlos”. Apropos Helene Fischer – det bliver bittert!

Florian Silbereisen og Thomas Anders måtte i quizzen i ARD-programmet “Klein gegen Groß”, stå overfor den 12-årige Miguel. Teenageren hævdede, at han kun kunne genkende Schlager fra tre på hinanden følgende ord og var bedre til det end Thomas Anders og Florian Silbereisen – sidstnævnte er forresten Miguels største idol.

Der var et punkt for den rigtige titel og kunstner. Og Miguel viste straks, at han er en hård modstander. Den lille Schlager-ekspert gættede alle fire sange på et øjeblik!

Florian Silbereisen & Thomas Anders: I har grublet for meget!

Men hvordan klarede Florian og Thomas sig? De to sangere kendte også alle fire sange. Uafgjort! Og så skulle der træffes en beslutning. Moderator Kai Pflaume kaldte derefter udtrykkene “uadskillelige, på en eller anden måde udødelig”. Miguels arm gik straks op, Florian Silbereisen kendte også sangen – men forvirrede sig med: “Jeg har muligvis ikke hørt sangen så ofte i de sidste to år.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Florian Silbereisen (@floriansilbereisen.official) den

Florian Silbereisen & Thomas Anders: Speciel introduktion

Men Miguel tænkte ikke for længe og vidste svaret: “Atemlos” af Helene Fischer – en sang, der lavede schlagerhistorie! Det er meget overraskende, at Florian måtte tænke så længe på denne sang, der gav sin ekskæreste hendes største hit!

Ikke desto mindre – Miguel fremkom som den strålende vinder af Schlager-kampen og var i stand til at se frem til en meget speciel pris: Han har lov til at optage sin egen schlagersang i optagestudiet – inklusive en musikvideo. Og ikke kun det!

Teenageren præsenterer Florian Silbereisen og Thomas Anders i showet “Das große Schlagerjubiläum” (20:15, ARD) lørdag den 24. oktober. Dette talent har virkelig fortjent det. Og vi tager også hatten af!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse