Florian Silbereisen & Thomas Anders: Modern Talking comeback udelukket

Foto: Telamo.de / (c) Dominik Beckmann

Florian Silbereisen og Thomas Anders er i øjeblikket den hotteste schlager-duo af alle. “Das Album”, deres fælles indsats, er en kæmpe succes, og fansen vil selvfølgelig nu høre og se endnu mere af de to smarte mænd. Men ikke kun deres fans – Modern Talking fans håber også, at alliancen mellem de to kan bringe en lille “Cheri, Cheri Lady” -følelse tilbage til livet …

I weekenden var tiden endelig kommet: I ZDF-Fernsehgarten var Florian Silbereisen og Thomas Anders endelig tilbage på scenen sammen.

Drengene snakkede afslappet og i godt humør med Andrea Kiewel om Corona-perioden, inden de gyngede scenen med deres sang “Zoom”. De har forståeligt nok ikke set så meget til hinanden, men håbet om lockdown-lempelse synes at være godt for dem begge: De skinner, de ser afslappede ud og er virkelig klar til alt, hvad der kommer næste gang.

Florian Silbereisen & Thomas Anders: Modern Talking vil ikke længere eksistere!

Heldigvis stillede Andrea Kiewel DET spørgsmål som alle fans vil vide svaret på: Vil der være et Modern Talking comeback med de to? De grundlæggende krav er der, og hun har selv fundet ud af, at Modern Talking titler modtages særligt godt på Thomas Anders koncerter. Men så den klare besked fra Anders:

“NEJ!” – Ingen yderligere kommentarer. Florian forsøgte at forklare det hele lidt mere pragmatisk: “Nej, vi gør vores ting! (…) Jeg tror, ​​vi ser alle frem til at fejre VORES sange med publikum igen på et eller andet tidspunkt.” Dette burde tydeliggøre emnet for alle Modern Talking fans …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse