Florian Silbereisen & Thomas Anders: Første detaljer om nyt album

Det er fire år siden, at Florian Silbereisen og Thomas Anders udgav en sang sammen for første gang og deres fælles album skulle blive en stor succes. Siden da har fans ventet på en efterfølger og nu er det ved at blive aktuelt.

Efter at Thomas Anders for et par måneder siden afslørede, at han ville indspille nye sange til det andet album sammen med Florian Silbereisen, er titlen på værket nu allerede fastlagt. “Albummet hedder ‘Nochmal’. Vi gør det bare igen. Det er en god titel, den er positiv, og vi har det bare sjovt med den,” afslørede han over for “Meine Schlagerwelt”. En oplagt titel, for singlen “Wir tun es nochmal” blev allerede udgivet sidste efterår, så den var et tidligt forvarsel.

De første sange er blevet sunget I interviewet havde Florian Silbereisens duetpartner også et par første detaljer at dele med os. “Vi er i øjeblikket på udkig efter sangene. Jeg har allerede hørt gode sange, og nogle af dem er blevet sunget. Det bliver virkelig et fantastisk album,” lover Thomas Anders.

Vi ser frem til duoens andet album.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse