Florian Silbereisen & Thomas Anders: Endelig på turné sammen!

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Snart bliver Thomas Anders og Florian Silbereisen musikalsk genforenet. De har store planer for året 2022 og vil også live glæde Schlager fans. Forhåbentlig kan de to sangere endelig præsentere deres sange sammen i de største haller i Tyskland.

I foråret 2020 ønskede Florian Silbereisen at tage på en stor turné gennem Tyskland og Østrig med en masse Schlager-stjerner. “Das große Schlagerfest.XXL” ville være gået ind i anden runde med kunstnere som Thomas Anders, Marianne Rosenberg, Giovanni Zarrella og Matthias Reim. Men så kom Corona, alle datoer blev udsat til foråret 2021 og måtte udsættes igen. Nu bliver den store XXL-tur rykket til 23. april 2022. Spørgsmålet om, hvilke stjerner der vil være der, er dog åben.

Pressemeddelelsen siger: ”Næste år vil mange af stjernerne, der blev annonceret på Schlagerfest.XXL-jubilæumsturnéen i 2021, være der. Men Florian Silbereisen vil også være på scenen med nye kunstnere.” Men en kunstner sætter en stopper for spekulation …

Thomas Anders: ”Jeg ser frem til at feste med dig igen!

Mange fans spekulerede på, om Thomas Anders ville tage på turné, så de to kunne udføre deres hits sammen. Thomas Anders indsendte en klar erklæring på sin Facebook-side: “Det starter igen! Og jeg er der for alle datoer i 2022! Jeg ser frem til at feste igen med dig og Florian Silbereisen!” De allerede købte billetter forbliver gyldige, og arrangøren vil snart annoncere flere navne.

Vi ser frem til at se Thomas Anders og Florian Silbereisen på turné sammen. Efter den lange pause fra koncerten vil fansen helt sikkert nyde at se alle sangene live. Fordi showets motto ikke er for ingenting: Endlich wieder Mitsingen und Mitfeiern! (Endelig synge sammen og feste igen! red.)

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse