Florian Silbereisen & Thomas Anders: En udfordring venter!

Foto: Telamo.de (c) BMC Picture Dominik Beckmann

De er DEN nye schlager drømmeduo: Florian Silbereisen og Thomas Anders. De to superstjerner udgav for nylig deres første album sammen, som straks ramte hitlisterne. Nu skal sangparret stå over for en ny udfordring …

Florian Silbereisen og Thomas Anders er et uovertruffen hold på scenen. Hvor godt harmonerer Schlager-duoen så ved en quiz? Den 17. oktober (kl. 20:15 på ARD) får vi svaret – for så vil de to underholdere i ARD-programmet “Klein gegen Groß – Das unglaubliche Duell” være med.

Ifølge ARD’s pressemeddelelse efterspørges ikke viden inden for politik, sport eller VIP’er her. Nej – det skal handle om Schlager – et vidensfelt, som Florian og Thomas burde være meget fortrolige med. Kai Pflaume spiller tekstuddrag fra kendte Schlager-sange for de to stjerner.

Det lyder som et hjemmekamp for vores Schlager-duo. Men de to skal være forsigtige: Et ungt talent ønsker at besejre schlagerlisterne i denne duel. Vi er spændte for at se, hvordan det sjove spil slutter …

Florian Silbereisen & Thomas Anders: Disse stjerner er også der!

Ikke kun vores to favoritter skal bevise deres færdigheder – disse stjerner vil også være med: Komikeren Kaya Yanar, eks- “Spice Girls” -sanger Mel C og svømmesuperstjernen Franziska van Almsick optræder i andre underholdende discipliner mod deres “små” konkurrenter.

Så vi kan se frem til en meget spændende aften …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse