Florian Silbereisen taler om: »Respektløshed, optøjer og skænderier«

Hans fans kan næsten ikke vente på det store »Schlagerboom Open Air« i Kitzbühel i morgen den 8. juni 2024. Vært er sclagerstjernen og entertaineren Florian Silbereisen. Sangeren fejrer i år 30-års jubilæum for »Feste Shows« på ARD. De shows har begejstret folk foran skærmene og blandt publikum i årevis.

I et åbent brev til »Superillu« afslører Florian Silbereisen hemmeligheden bag sine shows succes. “Jeg ved, at det er mere cool at gøre grin med andre underholdningsshows. Med respektløshed, optøjer og skænderier kan man hurtigt sikre sig bifald, seertal og overskrifter”, skriver han overraskende.

Florian Silbereisen vil bringe folk sammen foran skærmene

Hentyder han til nogle af sine kolleger i tv-branchen? Det er meget muligt, men Florian Silbereisen vil hellere understrege, hvor vigtig samhørighed er i tv. »Vi har også brug for respektfuld underholdning, der bygger broer!« ønsker sangeren i brevet. Florian Silbereisen har skabt denne mulighed med sine »Feste Shows« på tv.

»Især i en tid, hvor folk konstant understreger, hvad der skiller os, er jeg taknemmelig for, at vi er i stand til at bringe millioner af mennesker sammen foran deres skærme med vores ›Feste‹-shows,« siger Florian Silbereisen og vil gerne fortsætte med at kunne tilbyde sit publikum netop det i fremtiden.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse