Florian Silbereisen: Stalker har blikket rettet mod ham – Leily Hosseini i et eksklusivt interview

Florian Silbereisen i en berømthedsjægers sigte! Hendes navn: Leily Hosseini. Hun siges at have skrevet hotte beskeder til ham på de sociale netværk, som rapporteret af “Freizeitwoche”. Leily er ikke fremmed for kendte mænd: Skuespiller Hardy Krüger Jr. kan synge en sang om det… Nu har Flori-jægeren snakket med Schlager.de.

Langt, sort hår, fyldige læber, endda fyldigere bryster og kommer fra München er ikke fremmed. For hun har allerede haft fat på skuespilleren Hardy Krüger jr. (54), hvor hun selv offentligt hævdede at have haft et forhold til ham. Sagen blev en mudderkamp og endte foran domstolen i München. Til sidst fik Leily Hosseini ikke længere lov til at gentage påstanden. Og nu den næste berømthed: Florian Silbereisen!

Der bliver talt om beskeder som “Darling”, “Sweetie”, “Baby” og en invitation til middag efterfulgt af “Dessert på sofaen”. Stalking-anklagen er i lokalet … Og faktisk er det ikke kun et rygte, som Leily Hosseini indrømmer over for Schlager.de.

Hosseini: “Hvorfor skulle kvinder ikke også udtrykke deres interesse, og hvorfor skulle det være stalking. Jeg finder Florian meget attraktiv og sympatisk som single, og også fordi han tog rollen som drømmeskibet fra Hardy. Så hvor ville vi være, hvis alt dette umiddelbart bliver klassificeret som kriminelt.”

Behøver Florian nu at bekymre sig om, at en stalker vil gøre hans liv til et helvede?

Leily Hosseini: “Florian er ligesom Hardy for gammel til mig nu, og jeg har en sprød og potent partner, der er 16 år yngre, og som værdsætter en femme fatale som mig. Han skrev i første omgang til mig via Instagram og overbeviste mig om at mødes og sådan noget. Det var heller ikke stalking.” Hun indrømmer dog: “Jeg bruger disse falske rygter og mit omdømme til at komme i gang som skuespillerinde, ifølge mottoet: tag ethvert problem som en mulighed – tag enhver mulighed som en mulighed.

Ville Leily Hosseini have haft en chance med Florian Silbereisen? Tvivlsom!

Leily Hosseini kan dog ikke modstå et tip. “I øjeblikket kan du se mig i biografen i ‘Guglhuphgeschwader’ som en tjekkisk prostitueret Ivanka. Og på ‘Freibad’ endda topløs. Jeg tvivler på, at nogen mand ville se den anden vej og føle sig generet – ikke engang Flori eller Hardy…”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse