Florian Silbereisen: Spændende fakta om hans tv-shows

Det er ikke mange der tænker over hvor meget der kræves for at afholde et florian show. Det vil vi fælle om nu.

Lys

Lys er især vigtigt på en lørdag aften-show som Floris. Sådan at stedet og alle dets gæster er perfekt oplyste, omkring 750 forlygter er installeret, med en samlet vægt på ca. 30 ton som hænger over scenen og publikum. Til dette er der lagt over 100 kilometer kabler! Og det tager cirka 850 timers arbejde at sætte det op, og det er vel og mærket over en til to dage.

Kamerateknologi

Kamerateknologien er også af stor betydning ved en sådan begivenhed. Der bruges mindst otte HD-kameraer inklusive 80 tons teknisk udstyr pr. Show.

Disse kameraer er ofte opdelt i:

Først er der et Steadi-cam, hvor en kameramand bærer kameraet på sin krop og derfor er hurtig i sine bevægelser. Perfekt til når synge på scenen!

Så er der pumpekameraer, der er så store, at de kan skubbes gennem hallen på hjul. Op til fem af disse er normalt i brug for at kunne vise hvert enkelt scenedesign fra flere perspektiver.

Resten af ​​kameraerne er normale skulderkameraer, som kameramændene bruger til at gå gennem stedet for at fange publikums følelser.

Midlertidigt hjem backstage

Den midlertidige infrastruktur må heller ikke ignoreres. Når alt kommer til alt, har kunstnerne og teammedlemmerne brug for et tilbagetog et sted før, under og efter showet. Af denne grund bygges der undertiden op til 50 værelser inklusive garderober, i området bag scenen.

Næsten lige så vigtig som make-up: krop og velvære

De store tv-begivenheder skal også tage sig af din krop og dit velbefindende. Og cateringfirmaet har meget at gøre. Når alt kommer til alt er der nogle gange op til 7.000 måltider, der tilberedes i produktionsperioden. I øvrigt skal der planlægges op til 1500 (!) Overnatninger til produktion.

Høje omkostninger

Industri insidere antager, at et show en lørdag aften som det af Silbereisen eller Carmen Nebel vil koste mellem 1,2 og 1,5 millioner euro (8,9 til 11,1 million DKK). Lejen for hallen alene koster mellem 30.000 og 50.000 euro – pr. Dag! (223.000 til 372.000 DKK).

Øvelsestider

I øvrigt sker et lørdag aften show som dette ikke inden for 24 timer. Installationen af ​​landskabet alene begynder syv til ti dage før showets start. Tv-øvelserne, hvor der derefter kræves lette optræden til øvelserne, og lydkontrollen er udført, starter cirka tre dage før showet begynder.

Ekstra tip: Demontering af hele skuespillet tager aldrig længere end 24 timer!

Schlager højborge

Den opmærksomme seer skulle ikke have savnet det faktum, at de store shows næsten altid finder sted i de samme byer: Riesa, Leipzig, Magdeburg, Offenburg, Berlin, Suhl eller Dortmund.

Årsagen er ret enkel: Alle andre haller i andre byer ville være for små til at rumme alt det tekniske udstyr. Derudover skal infrastrukturen i byen være egnet til at rumme hele holdet.

Sjov kendsgerning

Producenten af ​​Florian Silbereisens show er Michael Jürgens med sit produktionsfirma Michael Jürgens TV. Han er tilfældigvis også Florian Silbereisens manager. Et drømmeteam, der naturligvis betaler sig!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse