Florian Silbereisen skiller sig fra sin Steiermark

Den tilhørte ham, ligesom Helene Fischer engang gjorde det. Men nu er det tid for Florian Silbereisen at skille sig af med den: sin steirische harmonika. I årevis har instrumentet ledsaget Florian på turné. Nu auktionerer han det gode stykke til et godt formål.

Hvem skal bringe hans steirische harmonika hjem?

“Harmonikaen har været igennem meget med mig, den er blevet brugt på mange turnéer og tv-shows. Den lyder stadig meget godt og fungerer perfekt”, siger Florian Silbereisen, som snart præsenterer sin “Adventsfest der 100.000 Lichter”.

Instrumentet, inklusive signatur, vil blive bortauktioneret til fordel for den østrigske nødhjælpskampagne “Licht ins Dunkel”. Startprisen var 1.400 euro – men buddene er allerede meget højere. Alle, der ønsker at byde, kan gøre det indtil den 16.12.2022.

Kolleger deltager også

“Jeg håber, at nogen vil have det sjovt med instrumentet – lige så sjovt som jeg altid har haft det med det.” siger den populære Florian. Men han er ikke den eneste kunstner, der deltager i kampagnen.

Melissa Naschenweng auktionerer f.eks. sine lyserøde læderbukser, som er blevet et kultobjekt. David Garrett tilbyder sin turjakke. Interesserede kan finde disse og andre auktioner på aurena.at.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse