Florian Silbereisen: “Schlagerchampions” annulleres

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Er det enden for ​​showet? De nye Corona-foranstaltninger satte Florian Silbereisens “Schlagerchampions – Das große Fest der Besten” en steg gennem regningen. Lockdown tager sin afgift

Selvom mange begivenheder allerede er blevet offer for Coronapandemien, lykkedes det Florian Silbereisen (39) stadig at præsentere det ene eller det andet show under særlige forhold. Og så var der stort håb om, at Florian igen kunne tildele “die Schlagerstars des Jahres” med “Eins der Besten” i år.

Den 16. januar 2021 skulle “Schlagerchampions – Das große Fest der Besten” finde sted. Imidlertid tillader de nye, strammere Coronaforanstaltninger ikke længere de detaljerede forberedelser til dette mega-show og den aktuelle dato.

MDR-chef for underholdning Peter Deckmann siger: “På grund af Coronapandemien måtte vi desværre annullere den planlagte produktion den 16. januar 2021. En produktion af denne størrelsesorden vil ikke være mulig under den landsdækkende nedlukning, der muligvis stadig vil være gældende. ”

Millioner af fans så showet

Indtil videre har “Schlagerchampions” været en kæmpe succes. Sidste år, før pandemien brød ud, fandt mega-showet sted foran et stort publikum i Berlin – selv med et rødt tæppe.” Mere end fem millioner seere fulgte showet hjemme på tv.

Det er tvivlsomt, om forestillingen på et eller andet tidspunkt kan omlægges, og de ansvarlige har endnu ikke kommenteret det.

Hvad med “Schlagerlovestory 2021”?

Nedlukningen blev oprindeligt forlænget til slutningen af ​​januar, og selv efter det er det næppe muligt for store begivenheder at finde sted under normale forhold.

Så der er også spørgsmålet om Florians “Schlagerlovestory 2021” finder sted den 27. februar i Halle / Saale.

Billetter til showet sælges allerede på Internettet. Det er stadig ikke. til at se, om showet skal udsættes, eller om de ansvarlige vil komme med noget andet.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse