Florian Silbereisen “Schlagerbooom”: Sætter BVB en kæp i hjulet på ham?

På lørdag præsenterer Florian Silbereisen crème de la crème fra schlagerbranchen i “Schlagerbooom” i Dortmund. Eurovision-showet er en af de største tv-produktioner, der findes, og har en enorm forberedelsesfase. Som regel afholdes der en generalprøve dagen før, så alt passer, og intet går galt ved liveshowet. Men i år finder en stor fodboldkamp sted kun få meter fra Dortmunds Westfalenhalle, og det kan være ret farligt for Florian Silbereisen.

Folk, der bor i Dortmund, har vidst det i årevis: Når Dortmunds BVB spiller, er byen fuld. Sådan en fodboldkamp tiltrækker selvfølgelig masser af turister, og derfor er alle gaderne omkring Signal Iduna Park blokeret. I denne uge er der dog et problem: På fredag spiller Borussia Dortmund mod SC Werder Bremen. Og kun 400 meter væk planlægger de generalprøven på “Schlagerbooom” i Westfalenhalle…

To store begivenheder kun få meter væk, det bliver logistisk svært, for hvordan skal kunstnerne komme til Westfalenhalle til generalprøven, hvis alle veje omkring er lukkede? Vi er sikre på, at Florian og hans team ville kunne klare showet selv uden en generalprøve. Det har de allerede bevist et par gange. I sommer blev generalprøven til “Schlagerbooom Open Air” i Kitzbühel aflyst med kort varsel på grund af et stormvarsel. I 2018 måtte generalprøven til showet “Schlager, Stars und Sterne” i Østrig ligeledes aflyses. Ikke desto mindre var alle shows en stor succes – selv uden en generalprøve. Vi krydser fingre!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse