Florian Silbereisen: Sådan vil han fejre sin 40-årsdag

Florian Silbereisen
Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Det varer ikke længe, ​​før Florian Silbereisen har noget at fejre igen: Så denne ene gang handler det ikke om et af hans programmer, men om hans 40-års fødselsdag den 4. august. Ved “MDR um 4: Gäste zum Kaffee” afslørede Schlager-stjernen nu, hvordan han gerne vil tilbringe denne specielle æresdag!

Rund fødselsdag – Fredag ​​(12. marts) fejrede Florian Silbereisen foreløbig sit sidste show med det – ganske vist – temmelig underlige show “Schlager oder N!XX”. Florian har nu et par måneders pause, før det virkelig starter igen til sommeren. Men det er ikke det eneste, Florian skal fejre, for ARD-showmesteren fejrer snart en stor, rund fødselsdag. Den 4. august bliver han 40 år, tro det eller ej. Det kræver en stor fest, eller hvordan planlægger den store Florian Silbereisen at fejre?

Hvad har Flori planlagt?

I talkshowet “MDR um 4: Gäste zum Kaffee” ønskede vært René Kindermann at vide af Florian, om han gerne ville fejre sin specielle dag på en stor måde. Der ville være nok tid indtil august til at få den irriterende coronavirus under kontrol og endelig komme tilbage til normal.

“Jeg ville ønske det ville være rart med nogle venner på en eller anden måde. Måske i større skala afhængigt af hvad der er tilladt. Det ville også være rart, hvis vi kunne kramme hinanden på en eller anden måde. Lejrbål, lidt musik, sang. Det ville være dejligt. Faktisk ville jeg fejre det 39. år som farvel, det var ikke noget,” afslører han åbent og ærligt. Vil dette ønske blive givet ham? Tvivlsom. Vi ville i det mindste tænke på Florian Silbereisen, fordi ingen skulle være alene på en sådan milepæls fødselsdag!

Forresten har Florian Silbereisen ikke noget problem med at blive ældre, endsige 40.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse