Florian Silbereisen: SÅDAN forsøder han vores jul!

Foto: MDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Om godt fem uger sidder vi ved juletræet og har travlt med at pakke gaver ud. Men denne gave kan slå enhver Schlager-fan ud af bedstemors hjemmestrikkede sokker: Florian Silbereisen gør os glade juleaften!

Dette show har en lang tradition: Vi taler om “Adventsfest der 100.000 Lichter”, der udsendes lørdag den 28. november kl. 20:15 på ARD. For Schlager-fans er der ingen bedre måde at komme i julestemning på. Men pas på – det er ikke alt. For juleaften har vi en speciel gave!

Florian Silbereisen: Giver gaver i BR

Som du kan se fra ARD-programplanlægningen, vil “Bayerischer Rundfunk” (BR) vise en genudsendelse af Florian Silbereisens show juleaften (24. december) fra kl. 10:10. Det betyder, at der er en ordentligt Schlager-gave før de rigtige julegaver!

Florian Silbereisen: Fantastisk forslag

Der er ikke blevet kommunikeret meget om showet i øjeblikket. Men vi kan se frem til en meget sammensat aften med store schlagerstjerner.

Sidste år fik Semino Rossi, Ute Freudenberg, Roland Kaiser og Maite Kelly os i humør til julen. Vi husker især Stefan Mross ‘frieri til hans Anna-Carina Woitschack. Et drømme-tv-øjeblik! Forhåbentlig vil Florian Silbereisen også forsøde julen for os i år!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse