Florian Silbereisen: Ryd manegen for hans nye tv-show

Foto: MDR/Jürgens TV/Beckmann

MDR lancere et nyt tv-show den 29. maj. Navnet: “SchlagerXirkus” præsenteret af Florian Silbereisen. Dette er Schlager-Hammer! I de seneste uger og måneder er adskillige koncerter og schlagershows over hele Tyskland blevet aflyst eller udsat.

MDR har reageret, og med det kreative team omkring Florian Silbereisen har de nu lanceret et helt nyt hitshow.

Titlen på showet: “Willkommen im SchlagerXirkus – Stjerner & hits aus Leipzig”. Stjernerne vender tilbage til manegen med et par overraskelser og masser af hits at synge med til, ifølge MDR.

Showet vil varer 90 minutter, hvilket er meget kortere end Florian Silbereisens populære festivalshow. Udsendelsesdatoen er fredag den 29. maj kl. 20:15. Oprindeligt var der planlagt en genudsendelse af “Schlager mein Heimat” fra maj sidste år på denne dato.

Vi er glade, for selvom showet skal finde sted uden en seer, vil vi helt sikkert være i stand til at se gamle og måske nye Schlager-stjerner som Ramon Roselly. Og måske også nogle stjerner af den udsatte Silbereisen XXL-turné som Thomas Anders, Giovanni Zarella, Jürgen Drews eller Marianne Rosenberg.

Schlager & Cirkus har en lang tradition

For øvrig, schlagermusik og cirkus, har er en tradition. Fordi Helene Fischer eller Andrea Berg allerede bruger kunstnere og populære cirkuselementer i deres sceneshow.

I år fejrer Die Höhner 20-års jubilæum med Circus Roncalli og “Rockin ‘Roncalli Show”. Og valsekongen André Rieu blev også opdaget af en Polydor label manager i et traditionelt spejletelt i Holland.

Og den berømte schweiziske cirkusdirektør Rolf Knie optrådte i Basel sidste år med en cirkusmusikalsk produktion.

Rolf Knie, der ligesom Beatrice Egli kommer fra Rapperswil ved Zürich-søen: ”I dag er der ingen, der ønsker at se traditioner mere.

Musikstjerner og Manege er to verdener, der går perfekt sammen … ” Nå, da er Florian Silbereisen: Oops, Hopp, Bravissimo og Manege gratis til det nye SchlagerXirkus …

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse