Florian silbereisen præsenterer højdepunkterne fra schlageråret

Året går på hæld, og det er tid til et musikalsk tilbageblik. Den 28. december kl. 20.15 inviterer MDR til det store show “Die Schlager des Jahres 2023”. Værten er ingen ringere end Florian Silbereisen, schlagereksperten par excellence. Han vil guide publikum gennem aftenen med charme og humor, se tilbage på schlagerårets højdepunkter og byde velkommen til scenens stjerner og starlets.

Et tilbageblik på årets schlagerhøjdepunkter

Showet er den perfekte lejlighed til at se tilbage på årets schlagerbegivenheder. Fra “Schlagernacht des Jahres” til “Schlager Boom 2023” og “Adventsfest der 100.000 Lichter” – 2023 var et begivenhedsrigt år for alle schlagerfans. Florian Silbereisen, som selv var vært for mange af disse begivenheder, ser tilbage på højdepunkterne.

Store stjerner og følelsesladede øjeblikke

Det er dog ikke kun selve begivenhederne, men frem for alt kunstnerne og deres hits, der udgør Schlager-året. Uanset om det er Andrea Berg, DJ Ötzi eller Roland Kaiser – de erobrede alle hitlisterne og fansenes hjerter med deres sange i 2023. Showet vil præsentere årets mest succesfulde og populære hits. Seerne kan også se frem til følelsesladede øjeblikke og spændende historier bag kulisserne. Det er dog endnu ikke klart, hvilke stjerner der kommer til at deltage.

Florian Silbereisen – aftenens vært

Florian Silbereisen er ikke kun kendt som sanger, men frem for alt som vært for schlagershows. Han har skabt sig et navn i schlagermusikkens verden med sin sympatiske væremåde og sin ekspertise. Ved “Die Schlager des Jahres 2023” vil han ikke kun være aftenens vært, men også sørge for at dele en eller to anekdoter fra schlageråret.

Med “Die Schlager des Jahres 2023” tilbyder MDR alle schlagerfans et underholdende tilbageblik på året af høj musikalsk kvalitet. Et must for alle, der vil se tilbage på schlageråret!

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse