Florian Silbereisen præsentere nyt showformat

Kilde: ARD/JürgensTV/Joensson

Det var længe spekuleret om annullering eller manglende offentliggørelse af festivalens marts-udgave. Sidste år løb “Fest” af stablen fra Oldenburg under navnet “Schlagercountdown”. De af fansen der husker det, så forblev showet specielt, idet Helene Fischer præsenterede hendes første tre sange fra hendes nye album der.

Men da Schlager-Tyskland i januar ventede på offentliggørelse af det næste “Schlagerchampions” i Berlin, var det forgæves, fordi der var ikke et eneste ord om det næste ARD-show. Kun i KLUBBB3 huttenparty, som netop opsummerede de 2. million seere på skærmen, blev det lige nævnt ultra kort.

Alt er “top hemmeligt”!

Det blev nemlig lækket ved huttenparty, at der vil være en begivenhed der finder sted i marts. Datoen er allerede fastlagt – den er den 17. marts. Ifølge ORF udsendelses arrangementet fra München.

Konceptet er ikke kendt endnu, og officielt bekræftede kunstnere er heller ikke kendt endnu. Florian Silbereisen kommenterer dette på følgende måde: “Jeg kan virkelig ikke afsløre noget! Vi skal forberede alt i hemmelighed, så “Die große Schlager-Überraschung” lykkes. Derfor har vi alle en smule mere sceneskræk end normalt til dette show. “

Lad os se, hvad der venter os den 17. marts …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse