Florian Silbereisen: Pinlig fiasko foran kørende kameraer

Foto: ZDF / Ralph Orlowski

Alt for kvoten! De skammelige handlinger omkring Florian Silbereisen ved “ZDF -Fernsehgarten” kan ikke forklares af andet. Et pinligt højdepunkt: Floris “spontane” dyk foran kameraet. Hvilken nedsmeltning!

”Jeg er nu erstatningschef for vores Kiwi,” sagde Flori i starten af ​​showet. En geni-streg af tv-stationen, fordi kvoterne skyder i vejret. Med 2,3 millioner seere præsterede “ZDF -Fernsehgarten” bedre end nogensinde i denne sæson.

Flori ankommer. Og Flori er nødt til at lide. I slutningen af ​​showet tog han pludselig skoene af og sprang i poolen. ”Jeg har arbejdet længe nu. Jeg skal bade nu, ”meddelte han tidligere. Én ting er klar: der sker noget spontant på ZDF.

Denne pinlige handling var bestemt aftalt eller anmodet, og Flori – meget professionel – lavede bare et godt ansigt til det pinlige stunt.

Foto: ZDF / Ralph Orlowski.

Helene-Fischer-Double Vivien Gold, der havde sin tv-debut med Flori i showet, var heller ok. Temmelig grim handling, i betragtning af at Flori blev efterladt af Helene for halvandet år siden. Nej, det fortjente han ikke.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse