Florian Silbereisen: Pikant besked fra Maite Kelly

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

D. 4 april viste RTL den store finale af kult casting-showet “Deutschland sucht den Superstar”. Florian Silbereisen, der var i juryen på grund af udvisningen af Naidoo, brugte en telefonjoker til sin første dom om studerende Paulina.

Hun sang hittet “Sieben Leben für Dich” af Maite Kelly. Og hvad kunne være mere indlysende end at bede fortolkeren af sangen personligt om udtalelsen.

“Jeg håber, det fungerer. Jeg skrev til Maite tidligere, at hun skulle se forestillingen og sende mig en besked. Så der kommer den, ”sagde 38-åringen. Så læste han Maites dom: ”Vær ikke så streng med Paulina. Sangen har et højt sværhedsgrad. Paulina, du gjorde et godt stykke arbejde! ”

Men Silbereisen behøvede ikke have så meget håb om, at det ville fungere. Under Maites uventede WhatsApp-meddelelse udsatte han sig, da han holdt sin iPhone op til kameraet. På hans display kunne du tydeligt se, at beskeden allerede var ankommet kl. 18.29. Paulinas optræden fandt imidlertid sted først ca. to timer senere.

 

Så blev Florian fanget med røde ører og fortalte en løgn live på tv? Alexander Klaws, der var vært for dette års live shows, forsøgte på en eller anden måde at få koen væk fra isen: “Du må sige, at Florian allerede har øvet og derfor havde chancen for at sende Maite forestillingen.”

Mærkeligt: RTL havde tweetet et minut tidligere, end før Florian havde sendt optræden til Maite. Men Florian bemærkede tilsyneladende ikke noget og fortsatte med at chatte muntert: ”Hun skrev lige. Ja. Hun er der. Hun holder øje med os. ” Han skriver bare lidt med Maite.

Publikum bemærkede imidlertid svindlen og udtrykte deres utilfredshed. “Live? Eller forudsendte beskeder til støtte for visse mennesker? Bemærk tidspunktet “Besked lige skrevet” haha … “skrev en bruger. En anden: “Klaws ønsker at redde Silbereisen, og han taler fuldstændigt forkert der placere det stadig dybere i sin Joker-løgn.”

Så der er den, den perfekte Twitter-skandale. Men hvis du ved, hvordan tv fungerer, er det bare en almindelig beskyttelsesmetode. For hvis der ikke havde været nogen modtagelse i studiet, ville beskeden fra Maite aldrig have nået ham. Det skal tilføjes, at prøve og live-show næppe er forskellige fra hinanden. Maites dom var derfor også meningsfuld.

Om whatsapp lyver eller ej: Ros af Schlager dronning Maite Kelly hjalp ikke rigtig Paulina. Hoveddommer Dieter Bohlen var heller ikke særlig overbevist. Selv hvis han var visuelt imponeret af hende, var der en pop titan swatter for den studerende:

“Du kan ikke længere synge Maite Kelly, du kan ikke længere synge Helene Fischer.” Og videre: ”Det var meget klogt at tage de meget høje og lave toner ud af sangen. Men det er ikke nok. ” Ord der sad. Og han skulle have ret: Med knap 10 procent af publikums stemmer gik hun videre i den første sidste runde.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse