Florian Silbereisen: Overraskelse! Nyt tv-show i juli

Foto: MDR/ARD/Thorsten Jander

Fans af Florian Silbereisen har længe ventet på et nyt show, men efter at showmasteren ikke annoncerede et under det sidste Eurovision-show “Schlagerlovestory.2020”, og om hvornår det næste tv-show skulle gå i luften med ham, så begyndte de første spekulationer:

Nu er det endeligt officielt: Lørdag den 25. juli 2020 kan Schlager-fans se frem til “Schlager, Stars & Sterne – Sommerfesten”, og det kan ses på ARD.

Mere information om selve programmet kendes endnu ikke. Så der er stadig ingen kendt placering for begivenheden.

Hvorvidt om offentligheden vil have adgang, er tvivlsomt. MDR, ORF og BR er ansvarlige for produktionen. Det 195 minutters show sendes på Erste og ORF.

Et stort Eurovision-show blev afholdt den 2. juni 2018 under titlen “Schlager, Stars & Sterne”, men under et andet motto. På det tidspunkt var der en stor slotsfest i Kitzbühel, Østrig. Blandt dem var Andreas Gabalier, KLUBBB3, Michelle, Angelo Kelly & Family, Andy Borg og mange flere.

Schlager, Stars & Sterne: Disse gæster kunne være der

Hvis du ser på udgivelseskalenderen, finder du i alt tre gode kunstnere, der udgiver deres album nøjagtigt en dag før det store show, så det er meget sandsynligvis at Fantasy, Marina Marx og Sarah Zucker vil være med.

Samme dag udgives et nyt album af Anita & Alexandra Hofmann. Da de to søstre sjældent er blevet inviteret til disse store shows, er det ikke forventet at de deltager. Samme spil med Amigos, der udgav deres album “Tausend Träume” et par uger før.

Vi håber bestemt, hvem der vil være der, og hvad Florian Silbereisen vil vise os den 25. juli 2020. Et andet mesterværk venter os: Fremragende tv-underholdning i Corona-tider.

Skål til tysk tv!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse