Florian Silbereisen: Om ni måneder sker det!

Foto: MDR/ARD/Thorsten Jander

Faktisk skulle det nye show ”Schlagerlovestory.2020” med Florian Silbereisen finde sted i marts, men på grund af den aktuelle corona-situation viste det sig anderledes. Showet blev sat til den 6. juni. I lang tid var det derfor uklart for fans, hvad der ville ske med de billetter, de allerede havde købt, og om de endda kunne være der. Nu er der endelig gode nyheder!

Fredag ​​aften erklærede Florian Silbereisen i MDR-talkshowet “Riverboat”, at der vil være to “Schlagerlovestory” -shows – et den 6. juni uden publikum og et den 27. februar 2021 med et publikum. Arrangøren “Semmel Concerts” har bekræftet dette med en pressemeddelelse:

”Kære Schlagervenner, vi fandt en alternativ dato til det store ARD-ORF-show” Schlagerlovestory.2020” – den 27. februar 2021. Vi ser allerede frem til at fejre det store TV Eurovsion-show Schlagerlovestory.2021 i Halle / Saale med dig. Billetter forbliver gyldige! “. Hvilken dejlig overraskelse for alle fans!

Andrea Berg & Roland Kaiser og Co. forventes

Showet, der oprindeligt var planlagt til 14. marts, er allerede flyttet til 6. juni. I lang tid var der kun information om, at billetter forbliver gyldige, men ikke på hvilken alternativ dato.

På grund af forbuddet mod større begivenheder i coronakrisen indtil 31. august og kontaktbegrænsningerne er forestillingens opførelse kun mulig under særlige forhold. Derfor rygtedes, hvorvidt der overhovedet ville være et live-show, eller om man ville ty til dåse mad.

Nu er den store overraskelse: Showet den 6. juni vil være live, selvom der ikke er noget publikum på stedet. Gæstelisten for showet den 6. juni er endnu ikke fuldstændig, men Florian har allerede afsløret lidt i showet “Riverboat”.

Så han udnævnte tre gæster, inklusive den velkendte Howard Carpendale, Andrea Berg og Roland Kaiser.

Hos Schlager.de og os på Tyskschlager.dk synes, det ville passe meget godt! Når alt kommer til alt er det kendt, at Florian Silbereisen kan lide at invitere schlagerstjerner, der netop har udgivet et album eller snart vil gøre det.

Det giver mening! Andrea Berg har for nylig udgivet sit album “Mosaik Live – The Arena Tour”, som er meget succesrig. Og Kaiser lancerer sit nye album “Alles oder dich” som Edition 2020.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse