Florian Silbereisen: Østersøskaptajnen!

Foto: ZDF / Dirk Bartling

Endelig blev det tid igen! For et par uger siden blev det kendt, at Florian Silbereisen endelig fik lov til at gå tilbage til ”ZDF-drømmeskibet”, efter at coronaen stoppede for alt. Gode ​​nyheder til alle fans! Men meget måtte renoveres under optagelserne, ligesom nu med “Kreuzfahrt ins Glück (krydstogt i lykke)”. For første gang finder bryllupsrejsen sted uden for døren.

Når man tænker på “Kreuzfahrt ins Glück”, tænker man på forelskede par, smukke sandstrande, palmer og selvfølgelig lidt drama. Det skulle ikke være anderledes i den episode, der nu dukker op.

Desværre, ligesom med “ZDF-Traumschiff”, på grund af corona-pandemien og dets begrænsninger, måtte der oprettes en ny baggrund, som desværre ikke kan følge med dem fra fortiden. Fordi det ikke er lige så eksotisk! Turen fører over Østersøen.

Landbillederne af “Kreuzfahrt ins Glück: Ostsee (Østersøen) “opstår omkring Heiligendamm. “Det er første gang, at en bryllupsrejse på ‘drømmeskibet’ fører til en tysk kyst,” fortalte ZDF-talsmand Stefan Unglaube til det redaktionelle netværk i Tyskland.

Som produktionschef Mike Sauer forklarer, var det for usikkert, hvornår og under hvilke omstændigheder der kunne optages i Grækenland. Hvordan ville Flori syntes det?

“Kreuzfahrt ins Glück”-optagelser: Nu vil alt ændre sig

Naturligvis gælder corona-beskyttelsesforanstaltningerne stadig. Og det betyder, at du dækker din mund og næse og holder afstand til hinanden. Det er en mærkelig tanke, når man ved, at romantiske scener og krammende par er en del af billedet i tv-serien.

Men fans kan tage det rolig. Kamerateamet består af ægte fagfolk, og de kender en masse tricks. Med intervaller kan de arbejde med kameraindstillingerne, og kan også komme med noget til mere intime øjeblikke:

”Vi ønsker at vise yderligere nærhed. ‘Kreuzfahrt ins Glück’ lever også af følelser” citerer RND Sauer. Derudover valgte de kun par til film, der faktisk er sammen, og i henhold til hygiejnebestemmelser er det kun dem, der kysser, som er tilladt.

Stor stjerneopstilling til ZDF-serien

Foruden Florian Silbereisen er Barbara Wussow, Daniel Morgenroth og Jan Hartmann, Heio von Stetten, Elisabeth Romano og Tamara Röske foran kameraet.

Desværre er den nøjagtige udsendelsesdato endnu ikke fastlagt. Vi ved dog, at “Kreuzfahrt ins Glück” og “Das Traumschiff” normalt ses igen frem til jul.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse