Florian Silbereisen: Nyt show på ARD

Foto: MDR/ARD/Jürgens TV/Dominik Beckmann

Sidste lørdag sendte MDR en genudsendelse af programmet “Die Schlager des Sommers”. Kunstnere som Ramon Roselly, Sarah Engels og Thomas Anders stod på scenen i Silbereisen-showet ved Wasserschloss Klaffenbach. Nu er der en stor tv-overraskelse: Det næste sommershow med Florian Silbereisen siges at følge i august.

Den 14. august sender ARD programmet “Schlager des Sommers”. Enhver, der nu mener, at dette er en genudsendelse af det allerede udsendte MDR-program, kan være forkert. Showet, der blev annonceret af ARD i august, er 16 minutter kortere.

Som altid går ARD stille med dørene. Indtil videre er der ikke meddelt nogen detaljer om lokation, gæster eller andet indhold. Det vides ikke engang, om dette bliver et live show.

Florian Silbereisen: Bliver vi truet med skuffelse?

Man er vant til denne hemmeligholdelse før et Silbereisen-show på ARD. Ikke desto mindre håber man, at “Schlager des Sommers” ikke igen vil være et potpourri af tidligere indspillede koncerter.

Schlager-fans har allerede haft dårlige erfaringer med det ved “Schlager Countdown” i juni. Hvis flere detaljer kommer frem, vil vi informere dig her. Forhåbentlig vil dette show ikke være en skuffelse.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse