Florian Silbereisen – Nyt liv, ny lykke!

Pludselig er der igen et glimt i hans øjne, og hans grin er bredere end det har været i månedsvis. Ja, det kan alle, der har set Florian Silbereisen i de seneste dage, sikkert bekræfte: Han er som en forandret mand. Og det er ikke så underligt. For et nyt liv med en ny lykke synes at ligge foran ham!

Efter den forløbne tid er dette endelig gode nyheder. I lang tid så det ikke så lyst ud i showmasterens liv. Vi husker: Flori måtte klare afslutningen på sin store kærlighedsaffære med superstjernen Helene Fischer (38), sidste år var han bekymret for sin mor Helga (72), som havde fået et slagtilfælde. Og for et par uger siden blev et professionelt tilbageslag kendt: Indtil videre er ingen af hans traditionelle tv-shows blevet planlagt til foråret. Det næste show er ikke planlagt før til sommer.

Ja, med alle disse kriser kan man virkelig blive fortvivlet. Men Flori lader ikke skæbnen få ham ned med nakken. Nu ligger der et nyt liv foran ham, og det vil helt sikkert fylde hans hjerte!

I stedet for at skynde sig fra den ene showscene til den anden kan Florian nu virkelig nyde tiden i sit nye hus ved en idyllisk sø i Østrig. Møde venner, være i naturen og gøre alle de ting, som ellers ofte kommer for kort. Man vil helt sikkert finde Flori på golfbanen oftere nu – han er en passioneret fan af den “grønne sport”. Han elsker også at køre på sin motorcykel, fordi det vækker “følelsen af frihed” i ham, om foråret, når han kører gennem det østrigske landskab med venner – hvor dejligt!

Selvfølgelig vil han også stå foran kameraet til “Traumschiff”, og sammen med sine kolleger, som er blevet hans venner, vil han også opleve eventyr uden for arbejdet. For eksempel med Collien Ulmen-Fernandes (41).

Men det er ikke det hele: Hvem ved, om Florian ikke har en ny, spændende opgave, der venter på ham. TV-favoritten Günther Jauch (66) har netop antydet: “(…) Fjernsynet bliver langsomt lidt mindre og mindre (…)” – så hvorfor skulle en af vores bedste underholdere, Florian Silbereisen, ikke kunne rykke op i stolen i tysklands “Hvem vil være millionær?” i fremtiden? Flori selv sagde engang: “Alt i livet har en mening”. Og dette nye liv har en mening, der bare gør ham lykkelig.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse